Bekijk en bestel: Racoon coincard
Beste meneer / mevrouw Do
Heeft u het nieuwe nummer van Racoon al gehoord? Speciaal voor de nieuwe single van de band, Nickel For Goodbye, lanceert de Koninklijke Nederlandse Munt vandaag een speciale uitgifte. De titel van het nieuwe nummer past perfect bij de Koninklijke Nederlandse Munt en een eigen penning voor dit nummer mocht dan ook niet ontbreken. Racoon krijgt een eigen toepasselijke koper-nikkel uitgifte, een Nickel For Goodbye in coincard: deze is vanaf vandaag verkrijgbaar.

Nickel For Goodbye
Nickel For Goodbye staat over hoe stinkend rijk en zielsgelukkig iemand had kunnen zijn als hij een stuiver had gekregen voor elke miskleun, onzekerheid of domme beslissing. Iedereen heeft deze momenten in zijn leven meegemaakt. Het nummer is de eerste Engelstalige single die de band sinds jaren uitbrengt.

Ontwerp
De Nickel For Goodbye in coincard bevat aan de keerzijde een afbeelding van de bandleden. Op de achtergrond zijn halve cirkels zichtbaar, deze beelden de vormen uit van een plaat, verwijzend naar de nieuwe single van de band. Op de voorzijde van de penning staat in het midden een R voor Racoon, er omheen staat Nickel For Goodbye.

De coincard roept de sfeer van een concert op, door de afbeelding van een podium die op de achtergrond zichtbaar is. Op de voorgrond poseren de bandleden. Door de omlijning van het viertal sluit het geheel goed aan bij de rest van de coincard. De achterzijde van de coincard bevat het refrein van het nummer ‘Nickel For Goodbye’ en een Spotify-link om het nummer te streamen. 
Bekijk en bestel
Bekijk en bestel: Racoon coincard
Privacy  •  Voorwaarden