Een nieuw gastronomisch jaar
om naar uit te kijken

Lieve gasten,

Dankbaar en trots genieten wij nog na van de prachtige December feestmaand die wij met ons hele team hebben mogen verzorgen voor onze gasten.

Voor 2024 hebben wij weer mooie culinaire arrangementen samengesteld en kijken wij ernaar uit om u weer in de Kroondomeinen te ontvangen.

Met gastvrije groet,
Het Echoput team
 

Laatste kans om te komen genieten van ons culinaire wildseizoen

Heeft u al genoten van ons wildmenu? Tot en met 27 januari serveren wij dit menu waarmee u nóg meer kunt genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Het meest duurzame vlees van de wereld, puur en zo mooi mogelijk voor u bereid en met aandacht geserveerd door ons team.

𝗪𝗶𝗹𝗱𝗲 𝗲𝗲𝗻𝗱
appel / brioche / mispel

𝗞𝗻𝗼𝗹𝘀𝗲𝗹𝗱𝗲𝗿𝗶𝗷
geroosterde groente / ricotta / lavas

𝗣𝗮𝘁𝗿𝗶𝗷𝘀
zuurkool / sherry / kervelwortel

𝗛𝗲𝗿𝘁
structuren van biet / meloes ui / quinoa

𝗪𝗲𝗻𝘁𝗲𝗹𝘁𝗲𝗲𝗳𝗷𝗲
suikerbrood / stoofpeer / boerenjongens / amandel

Met ons Wild Arrangement maakt u deze culinaire beleving compleet met een rustgevende overnachting in een van onze royale hotelkamers en een uitgebreid ontbijt met bubbels de volgende ochtend. Op zaterdagmiddag neemt onze Hotel Manager u daarbij graag mee voor een boswandeling door wildgebied Kroondomein Het Loo.

Bekijk nu de laatste mogelijkheden op onze website of reserveer via:
☎️ 055 - 519 12 48
📬 reserveringen@echoput.nl
> Restaurant reserveren
Wild arrangement

Ons Winter Champagne
Arrangement is terug

Breng een uniek bezoek aan de oude waterput en geniet daarna van een Champagne proeverij met onze sommelier, aansluitend gastronomisch 4-gangen diner van de chef, rustgevende overnachting en royaal ontbijt met bubbels de volgende ochtend.

Het Winter Champagne arrangement is nu te reserveren via onze website en uiteraard ook telefonisch.
 
Winter Champagne arrangement

Exclusieve zakelijke mogelijkheden

 
De gastronomische beleving in harmonie met onze omliggende natuur maakt de Echoput ook een inspirerende locatie voor uw volgende board meeting of evenement. Het hotel beschikt over diverse vergader- en diner ruimtes en is ook exclusief af te huren inclusief alle bijhorende faciliteiten. Zo kunt u ook zakelijk het jaar goed beginnen!

Bekijk een selectie van de mogelijkheden op onze website of neem telefonisch contact op met Floris van onze afdeling Meetings & Events: 055 - 519 12 48.


HOTEL & RESTAURANT  |  MEETINGS & EVENTS  |  KOOKSTUDIO
AMERSFOORTSEWEG 86, 7346 AA HOOG SOEREN (APELDOORN) | 055 519 12 48 | ECHOPUT.NL
        
Copyright © 2024 Hotel Restaurant de Echoput, alle rechten voorbehouden.
Uitschrijven