De Redactie Trainingen gaat op in Loo van Eck

Een nieuw hoofdstuk voor De Redactie Trainingen! 📖 Sinds september 2023 zijn Babbage Company (waar De Redactie deel vanuit maakt) en Loo van Eck onderdeel van dezelfde groep. We hebben besloten om alle toekomstige trainingsactiviteiten van De Redactie Trainingen bij Loo van Eck onder te brengen. Het trainingsaanbod van De Redactie en Loo van Eck zal op 1 mei samengaan, zodat we vanuit één organisatie het beste kunnen voldoen aan jouw leervragen!

Heb je vragen over deze overdracht? Neem dan contact op met Michiel de Zwart.

C you at C-day?

C-day24 draait helemaal om jou en je vak! Het grootste eendaagse vakcongres voor communicatieprofessionals in Nederland staat dit jaar in het teken van ‘nu én morgen’. Welke actuele ontwikkelingen spelen er nú in het communicatievak en op welke veranderingen van morgen moet jij kunnen inspelen? In hoeverre ga én kun je mee met alle ontwikkelingen? Hoe zorg jij dat je als communicatieprofessional relevant blijft binnen jouw organisatie en bij je opdrachtgevers?


Als partner van C-day24 mogen we jou korting geven op een ticket! Meld je aan via onderstaande button en selecteer het partner relatieticket. Zien we jou op donderdag 13 juni 2024?

Ik ben erbij!

Ontdek nu: nieuwe opdrachten!

Vervangingsaanvraag: Redacteur ‘Begrijpelijk brieven’ (BBB) a.i.


BELASTINGDIENST | UTRECHT | 8 MND | 32-36 UPW

Voor het Programma Digitalisering en Begrijpelijke Brieven van de Belastingdienst zoeken we een Redacteur. Je bent in deze rol medeverantwoordelijk voor de redactie van het begrijpelijk maken van juridische/fiscale aspecten van de brieven. Je maakt deel uit van een multidisciplinair Brieventeam dat aan de hand van kaders alle uitgaande brieven van de Belastingdienst begrijpelijk maakt.

Ik wil meer weten →

Carrièrekans: nieuwe vacature!

NEDERLANDSE VERENIGING VAN BANKEN | AMSTERDAM | 36 UPW


In deze functie als Web- en Contentmanager ben je een belangrijke spil in de organisatie. Je bent verantwoordelijk voor het beheer van uiteenlopende social media en communicatiekanalen. Naast aandrijven van diverse communicatiemiddelen, ben je ook verantwoordelijk voor het monitoren van social media-activiteiten.

Ik wil meer weten →

Blijf groeien: nieuwe trainingen!