Een nieuw jaar om volop
van te genieten

Lieve gasten,

Wat was het een heerlijk gevoel om weer als vanouds de feestdagen met u te kunnen vieren! Met een uitverkocht hotel en restaurant luidden wij feestelijk het nieuwe jaar in. Het hele Echoput team wenst u een bijzonder mooi en culinair 2023 toe!

Met gastvrije groet,
De familie Klosse en Béla Pálma - Hotel Manager
 

Nieuw! Winter Champagne arrangement

Het nieuwe jaar is er een om volop van te genieten. Bijvoorbeeld met ons nieuwe Winter Champagne arrangement! Breng een uniek bezoek aan de oude waterput en geniet daarna van een Champagne proeverij met onze sommelier, aansluitend gastronomisch 5-gangen diner, rustgevende overnachting en royaal ontbijt met bubbels de volgende ochtend.

Het Winter Champagne arrangement is nu te reserveren via onze website en uiteraard ook telefonisch.
Direct reserveren

Exclusieve meetings & events

 
De gastronomische beleving in harmonie met onze omliggende natuur maakt de Echoput ook een inspirerende locatie voor uw board meeting of evenement. Het hotel beschikt over diverse vergader- en diner ruimtes en is ook exclusief af te huren inclusief alle bijhorende faciliteiten. Zo kunt u ook zakelijk het jaar goed beginnen!

Bekijk een selectie van de mogelijkheden op onze website of neem telefonisch contact op met Floris van onze afdeling Meetings & Events.


Hotel & Restaurant  |  Meetings & Events  |  Kook & Wijnschool
AMERSFOORTSEWEG 86, 7346 AA HOOG SOEREN (APELDOORN) | 055 519 12 48 | ECHOPUT.NL
        
Copyright © 2023 Hotel Restaurant de Echoput, alle rechten voorbehouden.
Uitschrijven