View this email in your browser
 

Een nieuw jaar, vol nieuwe events bij Yogaplace! 

Een nieuw jaar is begonnen, 2021. We wensen jou een gelukkige voortzetting van de oneindige veranderingen die het leven ons biedt! :)

We wensen je in 2021 natuurlijk ook een diepe connectie met jezelf en dat je dat mag vinden waar je hart een sprongetje van maakt. Dat je het volledige vertrouwen mag hebben dat kleine en grote veranderingen er voor zorgen dat we echt connectie houden met het leven en alles wat het brengt. De onstuimige veranderingen van de afgelopen periode zorgen er voor dat we bewuster gaan leven en klaar zijn voor nieuwe keuzes en nu dan ook echt de keuzes maken om nieuwe paden te bewandelen. Alles wat bekend en vertrouwd voelt vervaagd, bepaalde gewoontes dienen ons niet meer en we zijn klaar om vanuit een hernieuwde perceptie te kijken naar de toekomst. Onderweg zijn wij er natuurlijk voor jou!

Om je te ondersteunen op jouw pad blijven wij niet alleen vertrouwdelivestream en video lessenaanbieden, maar ook vernieuwen. Zo kun je naast ons lesaanbod van 50 live stream lessen ook weer aan veel andere bijzondere workshopscursussen en opleidingen deelnemen. Een groot aantal thuiswerkers heeft al deelgenomen aan onze nieuwe online yoga@home ontspanningssessies en hier al de positieve effecten op hun gemoedstoestand van ervaren. Ook introduceren we nu ook lesgeven via Facebook live.

Liefs,

Team Yogaplace 🙏

Heb jij behoefte aan een re-energizing boost tijdens je werkdag? Speciaal voor alle hardwerkende Limburgers hebben wij gratis yoga@home sessies in het leven geroepen. In deze korte sessies van 30 minuten zal een ervaren Yogaplace docent je online meenemen in toegankelijke efficiënte beweegoefeningen.

Meld je gratis aan!
Goed nieuws voor Facebook fans! Vanaf aanstaande vrijdag 15 januari starten we met wekelijkse live lessen via FacebookIn de eerste openbare sessie (toegankelijk voor iedereen) zal onze docente Eveline een les geven over "Vertrouwen op lichamelijke intelligentie".
Als lid van onze community mag jij je ook aanmelden voor de besloten Facebook groep waarin we tips, kennis, live lessen en veel meer zullen gaan delen. Stay tuned! Aanmelden kan alvast hier. Deze sessies bieden we met liefde aan voor iedereen die behoefte heeft aan tijd voor zichzelf en als steun in deze uitdagende periode. Volg & like ons!
Tijdens de 6-weekse cursus komen alle belangrijke basiselementen van yoga aan bod en leer je ervaren wat het samenbrengen van adem en beweging met je lichaam en geest doet. Het thuiskomen bij jezelf, meer rust ervaren, beter slapen en vooral ook fijne geluksmomenten ervaren, waarbij je het gevoel hebt dat alles goed is zoals het is! Wie wil dat nu niet! Bij aanmelding ontvang je ook nog eens yogamat van Love Generation cadeau. Lees hier meer.

Wintertijd trainingen

ONLINE BASISCURSUS ADEMOEFENINGEN

Zou jij wel meer energie, routine en kalmte kunnen gebruiken? Meld je dan nog snel aan voor deze 4-weekse online livestream cursus ademoefeningen voor een vitaal en energieker leven, en ontdek de kracht van ademhaling! Tijdens deze online cursus leer je een vaste routine op te bouwen door een aantal basis Kriyas en Pranayama oefeningen in je dagelijkse leven te integreren. Ervaring is geen vereiste, iedereen kan deelnemen. Leden van Yogaplace ontvangen een korting van 30%.

YOGA NIDRA DOCENTENTRAINING

Yoga Nidra is een diepe, heldere practice die je terug voert naar het begin van wie je eigenlijk bent en je laat zien hoe de wereld echt in elkaar zit. Het is een yogavorm die geschikt is voor alle leeftijden, alle niveaus, achtergronden en is uitermate geschikt voor mensen met lichamelijke beperkingen, ziekten en disbalans in hun leven. Na deze training beschik je over de vaardigheden om Yoga Nidra zelf te onderwijzen aan je yogastudenten of individueel toe te passen in je praktijk als therapeut of coach. Lees hier meer.

The body is your templeKeep it  pure and clean, for your body to reside in - B. S. Iyengar

Aan de basis van een goede gezondheid staat een gezond lichaam. Daarom bieden we voor jou een volledig verzorgd weekend met fijne Yogaplace docenten, waarin je met sappen, salades en soepen, meditatie, yoga, ademsessies, reinigingsoefeningen, sauna en wandelingen de tijd krijgt om je lichaam te resetten en je geest op te laden en dat ook nog aan zee! Een unieke plek waar jij je gelijk thuis zult voelen, een sfeervolle authetieke locatie in de buurt van Zierikzee in Zeeland. Lees hier meer en boek nu al je plek om het voorjaar goed te starten! 
Boek nu!

Self-care tip 

Nooit tijd voor jezelf. Altijd haasten. Het uurtje yoga dat je in de avond nog wilde doen lijkt door stress en drukke leven onmogelijk. Klinkt jou dit bekend in de oren? We hebben een tip voor je!

Probeer eens 20 minuten eerder op te staan dan normaal. Dit lijkt weinig (of juist veel), maar het verschil zal je al gauw merken. Dit zijn juist die 20 minuten die je nodig hebt om in stilte, op een fijne plek in huis, in alle rust met een lekkere warme deken om je heen en een gezellig kaarsje aan, te zitten voor je ochtendmeditatie. Of je matje uit te rollen om een fijne reeks zonnegroeten te doen om je van frisse energie te voorzien, of gewoon om in rust een kopje thee of lekker eigen gemaakte smoothie te drinken als start van je dag.  

Dus, zet vanaf nu je wekker 20 minuten eerder en kijk eens wat die extra tijd met je doet. Voor extra inspiratie in je ochtendroutine neem je een kijkje op ons Instagram account, waar je diverse yoga flows vindt om mee te doen.  
Facebook
Instagram
LinkedIn
Website
Email
Copyright © 2021 Yogaplace, All rights reserved.
Je ontvangt deze email, omdat je je aangemeld hebt voor de nieuwsbrief van Yogaplace. Jek un tje uitschrijven door op de link te klikken in deze e-mail. You are receiving this email because you subscribed to receive information about Yogaplace. You can unsubscribe by clicking in the link provided in your email.

Our mailing address is:
Yogaplace
Sint Maartenslaan, 36
Maastricht, 6221 AZ
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp