Beste   Heer   0,

Al dat thuiszitten is niet voor niets gebleken! De persconferentie van gisteravond biedt ons nieuwe perspectieven: we kunnen voorzichtig gaan kijken naar wat wél kan om het 'gewone leven' stapje voor stapje te kunnen oppakken. We zijn er nog lang niet, maar toch hopen we dat we weer een mooi nieuw theaterseizoen tegemoet kunnen gaan!

Middels deze nieuwsbrief geven we u meer duidelijkheid over hoe ons theater met de nieuwe aanwijzingen omgaat en wat er met de voorstellingen gebeurt.
 

Hoe nu verder?

We streven ernaar om 1 september weer te starten met theaterseizoen 2020 - 2021. Indien komende weken blijkt dat zaken eerder versoepeld worden of juist dat er weer een stap terug gedaan moet worden, zal dat betekenen dat bovenstaande bijgesteld wordt.

Voor de meeste voorstellingen die tot 1 juni geprogrammeerd stonden, wordt een nieuwe datum gezocht. De nieuwe data staan echter nog niet vast. Zodra deze definitief zijn, communiceren we dit zo snel mogelijk naar de bezoekers. Van de voorstellingen die geannuleerd zijn, zijn de bezoekers inmiddels op de hoogte gebracht. Wij danken u voor uw begrip en geduld.

Het Park blijft tot 1 juni 2020 gesloten en tot 1 september 2020 zullen er ook geen voorstellingen plaatsvinden. Wél bieden we de mogelijkheid om vanaf 1 juni kleine vergaderingen te laten plaatsvinden op onze unieke locatie. Onze zalen met uitzicht over het prachtige Hoornse Hop inspireren u vast! Deze kunt u boeken via eva@hetpark.nl. Vanaf 1 juli 2020 kunnen ook grotere bijeenkomsten/vergaderingen plaatsvinden. Lees hier meer informatie.
 

Het Park in coronatijd - podcasts

Bent u benieuwd naar wat er achter de schermen bij Het Park gebeurt tijdens deze coronacrisis? Wat doen de artiesten nu ze niet meer op het toneel kunnen staan?

In een reeks podcasts, gehost door directeur Roel Vente, krijgt u alle ins en outs te horen over het theater in tijden van corona. Wat doen medewerkers nu het gebouw is gesloten, welke theatertips heeft de programmeur voor volgend seizoen en ontdek hoe artiesten hun tijd besteden en creatief blijven deze periode.

Aflevering 1 staat nu online op onze website. Acteurs Rop Verheijen en Ilse Warringa (bekend van 'De Luizenmoeder', 'Zwijnenstal' en 'Single Camping'), onze programmeur Hillechien Steenbruggen en muzikant Tim Akkerman waren te gast. Zeker de moeite waard om te beluisteren!

Ter herinnering en vermaak!

Misschien heeft u het langs zien komen: onze online speurtocht door Hoorn. Omdat velen binnen zitten is deze speurtocht vanuit huis te doen via Google Maps, maar de speurtocht is ook zeker in de buitenlucht een aanrader.
Door middel van vragen over verschillende culturele locaties, komt u meer te weten over al het moois dat Hoorn te bieden heeft. Stuur alle antwoorden vóór 11 mei nog  op naar wiep@hetpark.nl en maak kans op een heerlijk gratis ijsje van IJssalon Vivaldi!





Let op: de coverfoto-actie  'Samen zijn wij Het Park' wordt wegens succes tot 10 mei verlengd. U kunt uw foto dus nog t/m zondagavond 10 mei 00.00 uur opsturen naar pr@hetpark.nl en uw gezicht verschijnt op de cover van de nieuwe seizoensbrochure!



Vriendelijke groeten,
Wiep Jonk