Nu in de supermarkt!

Het nieuwe nummer van Italië Magazine ligt in de winkel.
Mocht je lokale bladenwinkel gesloten zijn door de lockdown dan kun je het in de supermarkt proberen.

In deze editie o.a.

  • Het Rome van de Romeinen, dé exlusieve adresjes
  • Toscaanse B&B Locanda Toscanini, gerund door een Nederlands echtpaar
  • Quadraro, Romeinse buitenwijk met historie en streetart
  • De mooiste wellnesshotels in de Alpen en Dolomieten
  • Recepten uit de keuken van de Eeuwige Stad
  • In 2021 is het 700 jaar geleden dat Dante overleed. Een ode aan de schrijver van ‘La divina commedia’
  • ‘La vita davanti a sé’: Sophia Loren acteert de sterren van de hemel in film van haar zoon.

La Dea Fortuna binnenkort in de bios

In de film 'La Dea Fortuna' is er van het aanvankelijke huwelijkssprookje van Alessandro en Arturo weinig meer over. Beide mannen geven toe geen liefde meer te voelen voor elkaar. De relatiecrisis verergert als plots vriendin Annemaria voor de deur staat. Het koppel krijgt ineens de verantwoordelijkheid voor haar twee kinderen. Wat volgt is een zoektocht naar een nieuwe verstandhouding tussen de mannen. 'La Dea Fortuna' is een verrassende mix van komedie, drama en horror. Na het succes dat de film vorig jaar in Italië had, zijn de verwachtingen in Nederland hooggespannen.   

‘La Dea Fortuna’ draait vanaf 21 januari in de bioscoop.
Voor meer info kijk op artifilm.nl

Bananenportretten sparen

De Italiaanse ontwerpster Mariangela Rinaldi heeft in opdracht van Chiquita banana twaalf grappige bananenstickers ontworpen, gebaseerd op iconische portretten uit de schilderkunst.
Let wel, de mensen die op de portretten horen te staan, zijn nu voor eenmaal vervangen door menselijk-uitziende bananen. Van Da Vinci’s ‘Mona Lisa’ tot Sandro Boticelli’s ‘The Birth of Venus’, allemaal hebben ze een fruitig geel tintje gekregen. De stickers zullen van begin-december tot midden-januari op de bananen te vinden zijn. Om het sparen te vergemakkelijken heeft Chiquita banana ook een stickervel gemaakt waarmee je jouw eigen museumgalerij vol kunt plakken met beroemde bananenportretten.

Voor meer info en voor het downloaden van een stickervel, klik hier.

Mail & Win: Quarantaine

Ilja Leonard Pfeijffer hield vanaf maart dit jaar een 'viraal dagboek' bij. De schrijver, die de afgelopen twee jaar furore maakte met de bestseller 'Grand Hotel Europa', doet hierin verslag van het leven voor, tijdens, en na de quarantaine. Een groot deel van het boek gaat over het Italiaanse leven in lockdown. Achtenzestig dagen zat hij met zijn vrouw opgesloten in zijn huis in Genua, net als zoveel andere Italiaanse gezinnen. De schrijver vertelt over de onzekerheid, de angst en het geluk dat kort na het opheffen van de strikte quarantaine overheerste. Deze verslagen verschenen ook als columns in 'NRC Handelsblad' en 'De Standaard'.  
Ilja Leonard Pfeijffer, 'Quarantaine', De Arbeiderspers, €12,99.

Wij mogen 3 exemplaren van dit boek weggeven. Kans maken? Vul dan hier je gegevens in.

Hoopgevend album Andrea Bocelli 

 

Andrea Bocelli komt een half jaar na zijn bijzondere ‘Music for Hope’-concert met een nieuw, hoopgevend album. ‘Believe’ staat vol opbeurende nummers en moet volgens de zanger de christelijke waarden van hoop, geloof en liefdadigheid overbrengen. Zo trapt het album af met Bocelli’s eigen vertolking van ‘You’ll never walk alone’ en bevat het twee versies van het lied -‘Amazing Grace’, dat hij in april zong vanuit de Dom in Milaan. Luister verder naar een niet eerder uitgebracht nummer van de afgelopen zomer overleden Italiaanse componist Ennio Morricone en twee duetten met de mezzo-sopraan Cecilia Bartoli. Het album bevat daarnaast nog Bocelli’s eigen interpretaties van het ‘Ave Maria’ en ‘Padre -Nostro’, die hij niet eerder had opgenomen.
Andrea Bocelli, ‘Believe’, Decca, vanaf € 18,99.

Winnen! Producten van Rio Mare 


De Italiaanse visfabrikant Rio Mare staat wereldwijd bekend om haar ingeblikte producten. Ze bieden onder andere tonijn, makreel, sardines en zalm in blik aan. Ideaal voor een lunch op kantoor of in het park, maar ook voor een snel, licht diner. 

We mogen 5 pakketten met producten van Rio Mare weggeven. Ieder pakket bevat:

  • Rio Mare schort
  • Rio Mare Tonijn in Olijfolie 160 g
  • Rio Mare Tonijn in Olijfolie 3×80 g
  • Rio Mare Tonijn Naturale
  • Insalatissime Messicana

Wil je kans maken op een pakket? Vul dan hierje gegevens in.

Facebook
Instagram
Website

U ontvangt deze e-mail omdat u heeft aangegeven (commerciële) e-mails van de diensten en producten van
Credits Media te willen ontvangen of een abonnement heeft op een van onze tijdschriften.

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp