Geniet van -50% korting op de tweede persoon.
Klik hier voor een webversie
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
DE MIDDELLANDSE ZEE IN EEN NIEUW LICHT
Beste Pietertje,

Geniet van het uitzonderlijke comfort van ons nieuwe schip, de Costa Smeralda, voor uw vakantie in de Middellandse Zee.

Ontdek of herontdek de mooiste steden en verdwaal in de zonnige steegjes van Barcelona, bezoek Palma en zijn buitengewone kathedraal of verken Rome: de hoofdstad tussen verleden en heden.

Zelfs aan boord worden uw zintuigen geprikkeld en geniet u van een sensationele ervaring met het beste van Italië.

MEER INFORMATIE
Geniet van de beste prijs 
Boek voor 31 januari

Ons aanbod -50% op de tweede persoon + de inbegrepen drankenpakketten¹ op het Total Comfort en Deluxe tarief geldt voor onze 2020 cruises.
BOEK
Uw Club:
Ambra

Uw lidmaatschapsnummer van de CostaClub: 9861608
UW PROFIEL
NEEM CONTACT MET ONS OP
BEL UW COSTA
CRUISES EXPERT
0900.040.12.76*
BOEK ONLINE >
CostaClub
* Onze medewerkers staan ter uwer beschikking van maandag tot vrijdag van 9u tot 18u. Kost van een lokaal telefoongesprek vanaf een vast of mobiel toestel in Nederland volgens het tariefplan van uw operator.

¹ Aanbod geldig voor alle nieuwe boekingen tussen 20 november 2019 en 31 januari 2020, op basis van Basic, Total Comfort en Deluxe tarieven met een minimum bezetting van 2 volwassenen per kajuit. Drankenpakket uitsluitend inbegrepen voor de Total Comfort en Deluxe tarieven. Deze korting geldt enkel op het maritieme gedeelte en exclusief eventuele aanvullende diensten. Geldig op alle cruises tussen december 2019 en november 2020 met uitzondering van de Wereldcruise en de deeltrajecten. Aanbod niet retro-actief en kan alleen worden gecombineerd met Costa Club Privilege Data en Premium Vouchers.

© 2019 Costa Crociere S.p.A. - Partita IVA IT 02545900108 - All rights reserved
Dit bericht is verstuurd omdat u toestemming gegeven heeft om informatie van Costa Cruises te ontvangen. Indien u deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, kunt u op deze link klikken.
-