Bekijk deze e-mail in je browser
Het Goed nieuwsbrief

Ja echt, er komt een extra kringloopdag aan! 🛍

De maand februari blaast bijna zijn laatste adem uit, maar hier komt feestelijk nieuws - we worden dit jaar getrakteerd op een extra dag vol kringloopplezier - bij Het Goed natuurlijk! Mocht je nog geen plannen hebben voor aanstaande schrikkeldag (donderdag 29 februari), beschouw je agenda vanaf nu dan als ingevuld. Dat wordt shoppen maar!

En welke parels gaan er mee naar huis? Dat is altijd een feestje om te zien bij de kassa's, maar ook de verhalen erachter zijn altijd leuk om te horen. Daarom zoom(d)en we deze maand extra in op jullie verhalen. We vroegen aan onze klanten waarom ze van tweedehands winkelen houden, en hieruit zijn prachtige verhalen ontstaan. Een aantal hiervan lees je in deze nieuwsbrief, maar houdt ook onze Instagram en Facebook in de gaten.
Vind Het Goed bij jou in de buurt

Een nieuwe look voor €30,- of minder 🧥

Je leest het goed! Voor een paar tientjes scoor je al een compleet nieuwe outfit bij onze 30 kringloopwarenhuizen. Welke stijl ook je voorkeur heeft, onze rekken hangen vol met allerlei trendy kledingstukken, schoenen, tassen en overige accessoires om je garderobe aan te vullen. Wij helpen je graag alvast met met een dosis inspiratie! Je vindt deze op onze Instagram (@hetgoed).

Goed verhaal 🛋

Iedere dag begroeten wij met plezier talloze vrolijke klanten in onze kringloopwarenhuizen. En die vrolijkheid werkt aanstekelijk! Vandaag laten we je kennismaken met Sabine. Zij is een regelmatige bezoeker van Het Goed, altijd op zoek naar kringloopschatten om haar harmonieuze interieur te verrijken.

Lees het verhaal

Wij 💜 tweedehands

“Ik hou van de zoektocht naar iets waar ik blij van word!” Laura shopt vaak bij Het Goed, op zoek naar dingen waar er vaak maar één van is. "Ook heeft Het Goed vaak fijne lage prijzen, en dat is heel mooi meegenomen! Ook neem ik zelf spulletjes mee naar de inname, zodat deze weer een 2e leven krijgen."

Lisa 💜 tweedehands, puur omdat het goed is voor het milieu. “Ik kom graag bij Het Goed omdat er veel keuze is. Verder koop ik zelden iets nieuws; mijn hele huis is tweedehands! Ook hou ik ervan dat, door de kleine prijsjes, ik meer kan experimenteren qua stijl. Er zitten altijd cadeautjes tussen!"

Wij 💜 jullie binnenkijkers!

Heb je ook iets leuks gevonden in een van onze winkels? Deel je kringloopschatten met ons door @hetgoed op Instagram te taggen. En wie weet word jij de volgende keer in de nieuwsbrief uitgelicht.

#kringloopparels

Samen maken we Het Goed! 💜
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Randweg 25b
8304 AS Emmeloord
Flevoland, Nederland
Copyright © 2024 Het Goed, alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je ons toestemming hebt gegeven op onze website of via een andere actie.

Pas je voorkeuren aan.
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan uit voor deze nieuwsbrief.