image
image

Jaar van de tijger

 

VIER HET JAAR VAN DE TIJGER

 

Chinees Nieuwjaar komt eraan. Het is het Jaar van de Tijger, dat nieuwe doelstellingen brengt voor jou en de mensen om je heen.


Met een cadeau voor hen en een kleinigheidje voor jezelf is het hele team klaar om het nieuwe jaar te vieren. En je hebt geluk want we hebben van alles voor je, van stijlvolle looks voor de grote dag tot gear die je dierbaren voorbereidt op succes.

 
image

Geef een voorzet

 

Help ze hun tijgerenergie te kanaliseren. Met vochtafvoerende Dri-FIT work-outgear kunnen er ze harder en langer voor gaan. Het is een gamechanger voor lange runs en zware fitnesssessies.


En laat ze er ook na het zware werk stijlvol uitzien met onze nieuwste lagen en essentials voor elke dag — van superknusse fleeces tot eindeloos veelzijdige T-shirts en hoodies.

 
Shop
 
image

Hier begint het

 

Een nieuwe start vraagt om een nieuw paar schoenen. Kies uit iconische modellen zoals de Nike Huarache en Air Max collectie, of bekijk onze collectie special edition Pegasus 38 — uitgevoerd in gloednieuwe kleurencombinaties ter ere van het Chinees Nieuwjaar.


De Nike Vaporfly Next% 2 is ook in een nieuw jasje gestoken, met op tijgers geïnspireerde details waarmee de hardloopsuperster er indrukwekkend snel uitziet.

 
image

Speeltijd voor de welpjes

 

Laat hun verbeelding de vrije loop met gear waarin ze de hele dag kunnen spelen. Geef ze laagjes in geluksrood met veelzijdige hoodies, shorts en T-shirts. Of kies gewoon dat kledingstuk dat ze elke dag willen dragen.

 
image

Ga voor custom

 

Wil je iets extra bijzonders maken? Geef je gear een persoonlijk tintje met Nike By You. Je kunt custom kleurencombi's maken en geluksteksten of bijnamen toevoegen. En iets totaal unieks verzinnen.

 
image

Een cadeau dat altijd goed is

 

Doe dit jaar iets anders dan een envelop en geef ze een voorzet naar hun doelen. Met een Nike cadeaubon kunnen ze hun favoriete gear kiezen — van onze hipste kleding tot de nieuwste trainingsgear. Je hebt geen geluk nodig om ze precies datgene te geven wat ze willen.

 
 
Nike.com
 
 
 
 
 
Â