View this email in your browser
Een nieuwe Open Dag!
Zondag 24 maart - Willemstad
Wat zijn we weer blij dat het weer kan! Eindelijk weer gasten verwelkomen op onze steigers om te kunnen praten en dagdromen over alle mooie vaarplannen voor het aankomende vaarseizoen.

Met veel plezier nodigen we iedereen dan ook uit voor een bezoekje aan onze nieuwe Open Dag!

Van 12 tot 18 uur bent u weer van harte welkom aan de Lantaarndijk 6 in Willemstad.

Ons team en instructeurs staan voor u klaar om onder het genot van een hapje en een drankje alles te vertellen over de uitgebreide mogelijkheden voor een geweldige zeilvakantie, cursus of vaartocht.
Doe mee aan een clinic

Meteen al weer even opstappen? Dat kan!


Schrijf in voor een clinic motormanoeuvreren of Grieks ankeren. Maak kennis met onze individuele manier van lesgeven en begeleiden in je persoonlijke leerproces en poets al weer even je vaardigheden op voor de start van het nieuwe vaarseizoen.
Deelname is geheel kosteloos, maar wel op inschrijving. Klik op de link in de button hierboven en stuur ons een email ter aanmelding.
Let op, VOL = VOL
Nieuw in de vloot!
Dufour 32 “Le Corbeau” Het nieuwste schip van de werf Dufour met 2 hutten, een grote ruime kuip én een fijne helmstok! Na lange tijd en op veler verzoek heeft Dufour weer een schip in haar line-up met een helmstok.

De Dufour 32 is strak gelijnd en net als haar zusterschepen, een schip met een sportief DNA zonder het comfort uit het oog te verliezen. Oftewel, het perfecte schip voor een heleboel verschillende zeilers.
Woon een flottielje briefing bij!
Woon een van de briefings bij over onze bijzondere flottieljes in Lefkas en Corfu in Griekenland of Turkije.
Onze flottieljes zijn vooral zo bijzonder om dat ze vooral klein en knus zijn. We nemen heel bewust maar een zeer beperkt aantal schepen mee. Zo doen we niet alleen de kleinste haventjes en baaien aan, maar blijft ook de groep overzichtelijk en vooral gezellig.
Ook is er op deze manier nóg meer aandacht voor elke individuele deelnemer en krijgt iedereen echt de zeilvakantie van zijn leven!

Kom vast eens proeven aan de sfeer en de mogelijkheden en kennismaken met de flottieljeleiders!

Ga mee naar zee!


Ook over ons mooie zeezeilprogramma voor het komende vaarseizoen is natuurlijk weer van alles te vertellen.

Over de mooie flottieljereis naar Londen, of over de leerzame kustzeilweekenden en Noordzeetochten die naast veel mooie belevenissen, ook de nodige ervaring in het schipperen en navigeren meebrengen.

 
Graag tot ziens in Willemstad!
Facebook
Facebook
Website
Website
Email
Email
Copyright © 2024 Tip Top Sailing, All rights reserved.
U staat ingeschreven voor onze nieuwsbrieven. Indien u deze niet meer wenst te ontvangen klikt u hieronder op uitschrijven/unsubscribe.

Our mailing address is:
Tip Top Sailing
Lantaarndijk 6
Willemstad, NB 4797SP
Netherlands

Voeg ons toe aan je adresboek


Want to change how you receive these emails?
You can
update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp