de Volkskrant
Nieuw in de Volkskrant Webwinkel!
Bekijk online versie
Planet Earth II
Een nieuwe wereld onthuld
 

Na het enorme succes van Planet Earth I, verrast de BBC ons 10 jaar later met een nieuwe serie: Planet Earth II. In 6 afleveringen wordt u meegenomen in een wereld vol prachtige landschappen en bijzondere momenten uit de dierenwereld. Eilanden, bergen, jungles, woestijnen, graslanden én steden; ze komen allemaal aan bod. De reeks wordt gepresenteerd door Sir David Attenborough.

 
Bestel
Dan Brown Collectie
3 prachtige films
 

Met thrillers als The Da Vinci Code, Inferno en Het Bernini Mysterie brak de Amerikaan Dan Brown wereldwijd door tot één van de meest succesvolle thrillerauteurs van het moment. De verfilming van deze 3 bestsellers bieden wij nu aan in een prachtige verzamelbox. Topacteur Tom Hanks speelt een belangrijke rol in de drie boekverfilmingen. Bent u klaar voor deze spannende mysteries?

 
Bestel
The Legacy 3
Exclusief bij de Volkskrant
 

In het derde en laatste seizoen van dramaserie The Legacy hebben de vier Grønnegaard-erfgenamen vrede gesloten met elkaar en met het verleden. Na Thomas’ dood heeft Emil de voogdij over Melody op zich genomen in Grønnegaard. Frederik is inmiddels verhuisd naar de VS, en na een lange en succesvolle carrière is hij eindelijk klaar om vrede te sluiten met Solveig. Maar is zijn familie wel klaar voor de ontmoeting bij zijn thuiskomst?

The Legacy 3 is nu exclusief bij de Volkskrant te reserveren en wordt geleverd vanaf 25 maart.

 
Reserveer
 
U ontvangt deze e-mail omdat u zich aangemeld heeft voor aanbiedingen van de Volkskrant. Wilt u geen aanbiedingen van de Volkskrant webwinkel ontvangen, klik dan hier om u af te melden
Copyright © de Volkskrant, alle rechten voorbehouden.