Een nieuwe Zin - boordevol boeken!

2 years ago


Text only:

Zin 4 ligt in de winkel!
Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browserAbonnee worden?


De Zin boekenclub, doe je mee?


Boekenfans opgelet, speciaal voor jullie is de Zin boekenclub opgericht! Als deelnemer recenseer je boeken, deel je je mening met andere lezers en de redactie, ben je als eerste op de hoogte van boekennieuws en krijg je voorrang bij exclusieve acties, events en meet and greets.

Meer lezen en aanmelden kan hier


De beste helft begint


50, 66 of 44? Van harte! De beste jaren van uw leven komen er nu aan. Lees er alles over in ons boek, met het beste van 10 jaar Zin.

Bestel 'm nu


Win de nieuwe Gardner


Niets is wat het lijkt in deze beklemmende thriller van misdaadkoningin Lisa Gardner… Wij geven Tot op de bodem 20 keer weg!

Meedoen?


De nieuwe Zin - nú in het schap!


Nieuw jasje
Zin is mooier dan ooit: spannende nieuwe rubrieken, betere fotografie én mooier papier. Deze maand met o.a. John Irving, Ola Mafaalani en Max van den Berg.
Lees met korting
Nog geen abonnee? Sluit voor slechts €85,40 (i.p.v. €170,84!) een jaarabonnement af én krijg er een leren Burkely tas bij! Abonnees kunnen de tas met korting kopen via Zin.nl/burkely.

Bestel het abonnement hier


Deze maand in Zin


Bella Bellucci


Deze maand zetten we de Italiaanse actrice, ex-topmodel en de oudste Bondgirl ever in het zonnetje: Monica Bellucci. En geven we dvd's van de laatste 007-film weg!

Kans maken op Spectre?


Leestip: Nachtblauw


Simone van der Vlugt verweeft het meeslepende verhaal van Catrijn met een intrigerende periode uit de Nederlandse geschiedenis: de Gouden Eeuw.

Bestellen kan hier


The little foxes: zinderend familiesaga


Na ruim vijfenvijftig jaar is het meeslepende, broeierige en tijdloze The little foxes weer te zien in de Nederlandse theaters. Acteur Mark Rietman speelt broer Ben, wij spreken hem. Over de voorstelling en de magie van theater. "In het theater gaat het echt om wat er op dat moment gebeurt. Met je tegenspelers en de mensen in de zaal maak je een verhaal, samen kruip je in een soort wonderschone kunstmatigheid."

Lees hier het hele interview

Volg Zin Magazine ook op
Copyright ©2016
New Skool Media.
Alle rechten voorbehouden. 
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen?
Meld je dan hier af.

Zin.nl

Categories: Lifestyle
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018