zondag 16 juni a.s.
Bekijk in je browser
Abonneer je op ons kanaal en mis niets!
 

Vaderdag cadeau-ideetjes

Wat vinden vaders leuk om te krijgen? En vooral wat vinden vaders in Limburg leuk om te krijgen op Vaderdag. Manon gaat deze week op bezoek bij Het Goed in Venlo. In een handomdraai stelt ze met medewerkster José een tafel samen voor Vaderdag. Kleine, grappige  en ook grote cadeaus, ideeën voor de kleine portemonnee en cadeaus voor wie iets meer wil uitgeven.

Het Goed kringloopwarenhuizen vind je op 26 plekken in Nederland, waarvan 3 in Limburg; Roermond, Venlo en onze nieuwste winkel in Sittard. Hieronder meer informatie over de opening van de nieuwe winkel  in Sittard deze week.

Kom inspiratie opdoen in onze winkels >>

Het Goed Sittard opent

Na jaren van succesvolle samenwerking is met ingang van 1 januari 2019 de samenwerking tussen Bis-Bis en Het Goed verder geïntensiveerd. Nu, juni 2019 krijgt Bis-Bis een nieuwe naam en verhuist de winkel naar een nieuw pand aan de Rijksweg Zuid 208 in Sittard. Donderdag 14 juni om 10.00 uur is de officiële opening van de winkel. Er is met man en macht gewerkt om de winkel een prachtige 'Goed' uitstraling te geven; fris, eigentijds, overzichtelijk en inspirerend.  Je bent van harte uitgenodigd om de opening bij te wonen óf op een later moment de winkel te bezoeken.
Informatie over Het Goed Sittard >>

Column mevrouw R.

Verfraai

Een bezoek aan de kringloopwinkel kan meer zijn dan gewoon alleen maar wat tweedehands spullen bekijken. Zonder dat je er bewust over nadenkt kan jouw bezoek invloed hebben op het leven van andere mensen. Doordat jij iets aanschaft dat een rol gaat spelen in jouw leven, kun je op jouw beurt invloed uitoefenen op het leven van anderen. Dat klinkt abstract, maar mevrouw R. legt het uit in haar column.
Wat vaders blij maakt >>
Geïnspireerd blijven? Volg ons ;-)
 
Facebook Facebook Facebook Facebook Facebook
 
Ons adres:
Het Goed
Randweg 25b
8304 AS Emmeloord,
Flevoland
Nederland 
Copyright © 2019 Het Goed -  Alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je ons toestemming hebt gegeven op onze website of via een andere actie.

Pas je voorkeuren aan.
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen: Schrijf je dan uit voor deze nieuwsbrief.