Een perfecte match tussen u en uw auto

3 years ago


Text only:

Ontdek de New Generation Compact Cars
U ontvangt deze e-mail omdat u heeft aangegeven partnermailings te willen ontvangen van Profnews.nl.
Online versie.

Beste abonnee,Een perfecte match tussen u en uw auto: dat is het idee achter de New Generation Compact Cars, kortweg NGCC's. Auto's met een sportief design en een eigen karakter, dat u mede zelf vormgeeft dankzij de ruimte voor individuele keuzes. Mercedes me connect, onderdeel van het Ambitionpakket, zorgt ervoor dat u altijd in verbinding staat met uw auto via de app op uw smartphone. En onze compacte modellen zijn ook letterlijk bereikbaarder dan u misschien denkt. Kortom: de NGCC's zijn ready for a new generation. Of u nu een young professional bent of een gezin hebt. Bekijk hieronder de vijf NGCC's en ontdek welk model het beste bij u past.
Met vriendelijke groet,
Mercedes-Benz NederlandA-Klasse: vanaf € 25.995,-Een supersportieve hatchback met veel ruimte voor individuele keuzes. Met zijn scherp getekende contouren benadrukt de nieuwe A‑Klasse de sportiviteit en de dynamiek van het succesvolle model in de compacte klasse. Nieuwe features zijn de komst van DYNAMIC SELECT een onderstel met adaptief verstelbare demping en smartphone-integratie via Apple® CarPlay®. Dankzij de nieuwe motor A 160, is de A-Klasse – met z'n scherpe vanafprijs van € 25.995,- – nu bereikbaarder dan ooit.B-Klasse: vanaf € 28.295,-Een ruime gezinsauto met sportieve looks, die comfort en veiligheid met elkaar verenigt. Met zijn variabele ruimteaanbod is de B-Klasse de ideale auto in elke situatie – en voor de nieuwe generatie! Want er is nu ook een 100% elektrisch model: de B 250 e. Vanzelfsprekend zonder concessies te doen aan ruimte en design.CLA Coupé: vanaf € 33.495,-Een sportieve vierdeurs Coupé met een bijzonder design. De CLA interpreteert het nieuwe Mercedes‑Benz design op een uitzonderlijk expressieve en uitdagende wijze. Met avant-gardistische en sportieve invloeden maakt de vierdeurs Coupé dan ook een duidelijk statement in zijn segment. De daklijn van een coupé, ruiten zonder stijlen en een hoge taillelijn. Expressief en onderscheidend. Voor de eigentijdse professional die graag zijn of haar eigen weg gaat.CLA Shooting Brake: vanaf € 35.495,-Voor wie ruimte en flexibiliteit eist, zonder concessies te doen aan design, is de CLA Shooting Brake de ideale auto. Dit voertuig – of beter: dit ultieme concept – koppelt een sportief en expressief ontwerp aan ruimte, functionaliteit en variabiliteit.GLA: vanaf € 33.595,-In deze compacte allrounder voelt u zich zelfs in de stad een avonturier. Met een sportief en dynamisch design, ultramoderne aandrijvingstechnologie en uiteraard het comfort en de veiligheid zoals u die alleen bij een Mercedes-Benz zult aantreffen, staat de GLA symbool voor onbeperkte vrijheid.Ambitionpakket voor slechts € 995,- + 5 jaar gratis garantie!*Als u nog dit jaar kiest voor een compacte Mercedes-Benz, profiteert u voor slechts € 995,- van de prachtige opties uit het Ambitionpakket. Met onder meer full-map navigatie, bi-xenon- of led-verlichting, parkeerassistent, cruisecontrol en Mercedes me connect. Bovendien krijgt u alleen nog deze maand vijf jaar gratis garantie!Meer weten?Bekijk hier al onze compacte modellen.Gecombineerd verbruik: 3,5 - 7,4 l/100 km, 13,5 - 28,6 km/l. CO2-uitstoot: 89 - 172 g/km. De bovengenoemde vanaf prijzen zijn incl. bpm en btw en excl. recyclingsbijdrage en kosten rijklaar maken. Kijk voor kosten en leveringsvoorwaarden op mercedes-benz.nl.* Deze actie geldt zowel de B-Klasse, CLA Coupé, CLA Shooting Brake en GLA. De nieuwe A‑Klasse en de Mercedes‑Benz Lease Editions zijn uitgesloten van deze actie.
** De garantie van 5 jaar bestaat uit 2 jaar fabrieksgarantie + 3 jaar SterGarantie en geldt bij de aankoop van een nieuwe A‑Klasse, B‑Klasse, CLA Coupé, CLA Shooting Brake en GLA.© 2015. Daimler AG. All rights reserved.  | 
Privacy statement  | 
Legal notice  | 


Indien u geen partnermails meer wilt ontvangen van Profnews, dan kunt u zich hier afmelden.
Deze mail is verzonden i.s.m. OMG
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Profnews.nl

Categories: Labor | Work Business goods
Age: 7 until 13 year 65 and older 31 until 64 years 19 until 30 year 14 until 18 year

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019