Nieuwsbrief 316
Gianotten Mutsaers - 7 juni 2024

Het is een uitstekend idee om je vader een spannend boek cadeau te doen met Vaderdag want de Thrillerweken zijn van start en er is heel veel moois verschenen. In deze nieuwsbrief vind je vier thrillers en twee boeken over sporters. Ook spannend, maar dan op een andere manier.
En mocht je vader helemaal geen liefhebber van thrillers of sport zijn maar een doorgewinterd natuurliefhebber, hobby-kok of een enthousiast reiziger? Ook dan hebben we daar een boek bij. Kom naar de winkel, laat je adviseren door onze boekverkopers en maak je papa blij! 

Fijn weekend, 
De boekverkopers van Gianotten Mutsaers

Uitbarsting

Twee van de bestverkopende auteurs aller tijden schrijven samen dé blockbuster van 2024: lees het in Uitbarsting van Michael Crichton en James Patterson.

Michael Crichton, bedenker van klassiekers als Jurassic Park en Westworld, was al jaren met een groot project bezig toen hij vroegtijdig stierf: een manuscript over een vulkaanuitbarsting op Hawaï. Zijn weduwe wist hoe bijzonder het verhaal was, en hield zijn aantekeningen en het onafgemaakte manuscript achter totdat ze de juiste auteur had gevonden om het te voltooien. Recent vond ze die: James Patterson, een van de populairste verhalenvertellers ter wereld.
Uitbarsting - Michael Chrichton & James Patterson

Het Nachthuis

Na de tragische dood van zijn ouders verhuist de veertienjarige Richard naar Ballantyne, waar hij bij zijn oom en tante gaat wonen. Maar daar is niet alles wat het lijkt...
Richard wordt in het kleine stadje al gelijk als een verschoppeling behandeld en wanneer een klasgenoot vermist raakt, gelooft niemand hem als hij zegt dat hij Tom zag verdwijnen in een telefooncel aan de rand van het bos. De politie weigert de zaak serieus te nemen, dus Richard gaat zelf op onderzoek uit.
Het Nachthuis - Jo Nesbø

De prijs

Gita de Later greep jaren geleden een kans die zich voordeed. Nu stapelen de winsten zich op. Maar achter de schone schijn van haar succes, gaat een duistere wereld schuil.

Tess van Vuuren zette alles op alles om bij de politie te slagen. Nu is ze undercoveragent binnen een ultrageheim eliteteam. Maar het verleden laat haar niet los.

Twee vrouwen. Twee keuzes. Twee werelden.
De prijs - Marcel van de Ven & Willem Asman

De man met duizend gezichten

Michelle staat op het punt om met haar man Daniel en hun gezin op vakantie te gaan, als ze te horen krijgen dat Daniels tweelingbroer is verongelukt. Vigo Lechkov was de president van Kazichië en Daniel keert voor het eerst in twintig jaar terug naar zijn geboorteland om bij de begrafenis te zijn. Daar aangekomen ziet Michelle algauw dat haar man onder druk wordt gezet om zijn broer op te volgen als president. Ze wil zelf zo snel mogelijk terug naar Amsterdam, maar dat blijkt niet eenvoudig.
Winnaar HEBBAN Thrillerprijs 2024
De man met duizend gezichten - Lex Noteboom

Op gevoel

Tom Dumoulin (1990) wordt beschouwd als een van de beste wielrenners van zijn generatie. Hij won in zijn carrière twee olympische medailles, twee wereldtitels en meerdere etappes in alle drie de grote rondes, maar zijn grootste prestatie zal altijd de eindzege van de Giro d’Italia van 2017 zijn.
Een jaar nadat hij in 2022 zijn carrière op eenendertigjarige leeftijd beëindigde, reist hij samen met schrijver en journalist Nando Boers naar plaatsen die een cruciale rol hebben gespeeld in zijn loopbaan – Bergen (Noorwegen), Monza, Oropa, Bormio, Stelvio (Italië) en Arcalís (Andorra) – om antwoord te vinden op de vraag wat de sport eigenlijk al die jaren voor hem betekend heeft.
Op gevoel - Nando Boers & Tom Dumoulin

1974 Wij waren de besten

WK voetbal 1974.
Het Nederlands elftal verbaast vriend en vijand, totdat alles misgaat.

In dit klassiek geworden boek, nu in herziene en aangevulde uitgave, ontrafelt Auke Kok de mythe van Oranjes onoverwinnelijkheid en schildert hij de soms ontluisterende taferelen rond Johan Cruijff en de zijnen op meeslepende wijze. 

1974 Wij waren de besten - Auke Kok
Hieronder staan de drie bestverkochte boeken van afgelopen week

De nomade 

Anya Niewierra

Vos in de VS

Michiel Vos

Goede moed

Tim Hofman

GIANOTTEN MUTSAERS
Emmapassage 17
5038 XA Tilburg
T: 013-4651111
E: info@gianottenmutsaers.nl
W: www.gianottenmutsaers.nl

 
OPENINGSTIJDEN
Maandag 13.00 – 18.00 uur
Dinsdag 9.30 – 18.00 uur
Woensdag 9.30 – 18.00 uur
Donderdag 9.30 – 21.00 uur
Vrijdag 9.30 – 18.00 uur
Zaterdag 9.30 – 17.30 uur
Zondag 12.00 – 17.00 uur
FB
Twitter
IG
Website
Copyright © 2024 Boekenhandel Gianotten Mutsaers
Profiel bijwerken - Afmelden