Veel leesplezier!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Quote
 

Nagenieten met plaatjes: inspirerende weelde op Maison Quote

Whisky, bubbels, exquise verwennerij voor de maag en bovenal onbetaalbare ondernemerslessen van topondernemers. De tweede editie van Maison Quote was, in alle bescheidenheid, een daverend succes.

 
 
Quote
 

EasyToys-oprichter Eric Idema over seksspeeltjes in supermarkten: 'Nederland is conservatief'

Maakt het specifieke assortiment van EasyToys-oprichter Eric Idema het hem als ondernemer makkelijker of moeilijker? Dat vroeg Paul van Riessen zich af in de postcast Mijn Eerste Miljoen.

 
 
Quote
 

'Oom' Wesley Sneijder failliet door een mislukte handschoenendeal tijdens corona

Francois Thiele en achterneef Wesley Sneijder gingen in zee met wijlen controversiële ondernemer Rutger Schumer. Het idee: medische handschoenen importeren uit China. De deal ging niet door en Thiele is naar eigen zeggen nu bijna failliet.

 
 
Quote
 

'De slager en de bakker worden op één hoop geveegd met rupsje-nooit-genoeg mevrouw Heineken'

Mkb-investeerder en Quote-columnist Robert De Boeck waakt over dat Mkb. 'Het grootbedrijf krijgt alles voor elkaar in Den Haag, het mkb draait ervoor op.'

 
 
Quote
 

Porsche vindt de Macan opnieuw uit: 'Om het stuur zo rigoureus om te gooien is moedig'

'Als een kanon vuurt de Macan ons telkens weer op de volgende bocht af, waarna de natuurwetten ons zijwaarts van de aarde proberen te bonjouren. Tevergeefs, want vierwielaangedreven gillen de banden bijna net zo hard als onze cameraman,' aldus Quote's testcoureur Maurice van Kesteren.

 
 
Quote
 

Een stap terugdoen als DGA van het bedrijf: 'Ik heb gejankt, dat hoort erbij'

De sleutel overhandigen van je eigen bedrijf: volgens de Friese Selfmade Miljonair Pieter Kooi is het 'het grootste taboe onder ondernemers'.