+ Savoiardi!
delicious.
Minder dik, extra zoutig en heel knapperig
Focaccia genovese

Op zoek naar een goed focaccia recept? Een focacceria zoals je ze overal vindt in Genua, dat was de droom van de Italiaanse Valeria Lucente en Marco Loren. Beiden werkten als chef in Amsterdam en ontmoetten elkaar bij een cateringbedrijf. Ze delen hun focaccia recept.

delicious.
Met frisse rijstpilaf
Lamsrack met linzen, spinazie, citroen & feta

Zelfs als je de lamsrack liever overslaat vandaag, dan is de rijstpilaf met linzen, verse dille en oregano zeker de moeite waard. De citroen en feta geven dit gerecht het zomergevoel waar we allemaal met smart op wachten.

Aanbieding!
Koken als een Pasta Grannie

Iedereen wenst zich zo’n oma die het niet laten kan jou te verwennen met haar aller-allerlekkerste homemade pasta. Vicky Bennison schreef een ode aan al die Italiaanse oma’s met haar boekserie Pasta Grannies. Het boek leert je niet alleen zelf pasta maken, maar ook alles over de sauzen en ingrediënten die jouw pastagerecht echt verrukkelijk maken.

AANBIEDING: 3x delicious. + het nieuwe Pasta Grannies kookboek, samen voor maar € 29,99!

delicious.
delicious.
Tarka
De Indiase specerijenolie die lekker is op álles (zelfs pasta)

Chaunk, chhonk, tempering, tarka of tadka, het zijn duizend namen voor één geniale Indiase techniek die je eerder had willen ontdekken. Het is de finishing touch van elk gerecht: een warme specerijenolie die naast smaak, textuur geeft aan gerechten.

Nieuw:
De Seasons paas-editie is er!

In deze uitgave van het tijdschrift Seasons neemt de redactie een kijkje in de prachtige bloementuin van schilder Monet in Normandië. We maken vrolijke paasdecoraties van eierschalen. En koken 9 leuke paasrecepten met natuurlijk in de hoofdrol: asperges!

Bestel nu voor € 7,99 met gratis verzending binnen Nederland.

delicious.
delicious.
Italiaanse lange vingers
Savoiardi

Wij maken tiramisu meestal met lange vingers maar de originele versie maak je met deze bredere Italiaanse koekjes. Savoiardi zijn minder knapperig en steviger dan de bij ons bekende lange vingers. Olijfolie geeft ze extra smaak.

delicious.
Naakte ricotta-balletjes
Broccoli-gnudi met ‘nduja en salie

Eenvoudige Italiaanse gerechten worden extra buono als je wat Italiaanse worst toevoegt, zoals 'nduja. Zo krijgen traditionele gerechten een heerlijke twist.

delicious.
In samenwerking met Lurpak
Bananenpannenkoeken met wortel en krokante baconboter

Zin in een uitdagend anders-dan-anders ontbijt? Maak dan deze hartige delicious. bananenpannenkoekjes met spek, wortel & kruidnagel en je dag kan niet meer stuk. Ook een lekker idee voor de paasbrunch.

delicious.
Kooktechniek
Zo maak je thuis fantastische polenta

Al eeuwen geliefd in Italië: polenta. En wij snappen wel waarom! Met polenta kan je namelijk van alles: serveer het bij een lekker stoofgerecht, bak er knapperige frietjes van of geef een volle smaak aan taart of cake. Overtuigd? Met deze tips & tricks kan jij zelf aan de slag met deze Italiaanse klassieker.

delicious.
Aperitivo!
27x Italiaanse hapjes voor elk moment

Zodra het mooi weer wordt in ‘de laars’, stuift men de terrassen op. De Italianen kúnnen niet zonder hun aperitivo! Wij ook niet overigens. Daarom kijken we de kunst lekker af en smullen we van de fijnste Italiaanse hapjes. Cin cin! 

delicious.
DELICIOUS. ACADEMY
50% korting op alle Italiaanse cursussen van Roberta

Italiaanse mamma Roberta Pagnier laat je de fijne kneepjes van de Italiaanse keuken zien. En omdat maart bij delicious. de hele maand in het teken staat van Italië krijg je 50% korting op alle Italiaanse cursussen van Roberta bij deliciousacademy.nl!

Wat vind jij van onze nieuwsbrief?
Ja, leuk! Positief Negatief Kan beter
Volg delicious. ook op
delicious. - Instagram delicious. - Facebook delicious. - Twitter delicious. - YouTube delicious. - Podcast
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden