‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Online versie

CULTURELE
ZONDAGEN

 
JdH CZ Beating Heart Foto Jelmer de Haas WEB

Utrecht: Een blik vol talent

Proef alvast het programma!

Zondag 9 juni
Volgende week zondag ontdek je nieuw talent op maar liefst elf locaties in Utrecht! Van dans tot theater, van cabaret tot woordkunst en nog veel meer, je ontdekt het allemaal op zondag 9 juni. Wil je meedoen aan een creatieve wokshop? Kijk je graag naar een streetdance performance? Of geniet je liever van live muziek in een paar van de mooiste hofjes van de binnenstad? Alles is mogelijk tijdens Utrechtse Nieuwe! Zien we je daar?

Ontdek de 11 deelnemende locaties
 
In deze mail geven we je alvast een voorproefje van het programma!
Ga naar de website
 
CZ juni Media

KRUMP DANSBATTLES

Mariaplaats
Krump is een krachtige straatdansstijl uit Amerika waar karakter centraal staat. Het staat bekend als een van de meest hippe stijlen, met de hoogste energie en een bijzondere manier van muzikaliteit. Lokaal en internationaal neemt het tegen elkaar op middenin Utrecht!
 
GPvLR foto Lisanne Lentink Boris Van Lieshout

Muziekschool Prospects - DUMS & VAA

Trapop!
Deze muzikale middag in Leidsche Rijn wordt afgetrapt door de leerlingen van De Utrechtse Muziekschool en De Vocal Arts Academy. Jonge muzikanten en vocalisten presenteren hun beste songs in een volledige bandformatie.
Bekijk meer
 
Bekijk meer
   
Tijmen

Comedy door Tijmen van Barneveld

Lucasbolwerk
Tijmen groeit op op de zorgboerderij van zijn ouders. Een fantastische plek om alle facetten die het leven moeilijk, leuk en de moeite waard maken, van dichtbij te kunnen observeren. Zijn comedy heeft een hoge grapdichtheid en de charme van een zoekend jochie in het lichaam van een magere dertiger.
 
IMG min

loving you (me)

Stadhuis
Anbar en Yanoah, twee studenten aan het Creative College Utrecht (ROC Midden Nederland), presenteren een stuk over zelfliefde en hoe belangrijk dat eigenlijk is. Hoe je verdwaald kan raken in de meningen van anderen, waardoor je mist wat echt belangrijk is; jijzelf.
Bekijk meer
 
Bekijk meer
   
Floras Hof min

Hofjesconcerten

Domplein
Deze Culturele Zondag introduceren we een uniek concept; de hofjesconcerten! In verschillende binnentuinen en hofjes rondom het Domplein, het kloppende hart van de stad, spelen verschillende bandjes en muzikanten. Geniet van live muziek op unieke locaties waar je normaal niet zo snel komt!

Flora's Hof - Laura Liza & Duccio
Binnentuin DUMS - Joyful
Binnentuin Winkel van Utrecht - Tric Fawley
Bekijk hier alles over de hofjesconcerten
 
UM Jong Talent FB Feed

Check het blokkenschema op onze website!

In het blokkenschema op onze website vind je een duidelijk overzicht van alle optredens, voorstellingen, workshops en locaties! Waar ga jij op 9 juni allemaal kijken? Check het hier!
Bekijk het blokkenschema
 
Utrecht logo klein

Contact

Ganzenmarkt 1
3512 GC Utrecht
030 2323080
info@culturelezondagen.nl
www.culturelezondagen.nl


Facebook    YouTube    Instagram

Gegevens wijzigen of afmelden
Verzorgd door MailingLijst