House-of-Animals-Karen-Soeters-met-geit

Lieve dierenvriend,

Wat een bijzonder moment, Lucy's Emergency Animal Hospital heeft zaterdag haar deuren geopend. De komst van het dierenziekenhuis geeft dieren zoals Lucy een betere kans op overleving. Help ons helpen met een donatie. Op die manier kunnen we een constante stroom aan hulp bieden en dieren van voer, veterinaire hulp en medicijnen voorzien. 

Doneer voor 'Lucy'

Nog dagelijks brengen militairen gewonde oorlogsdieren naar de opvang.

Het noodhospitaal geeft dieren als Lucy een betere kans op overleving.

Bezoek aan dierenbeschermers 

Na de opening van het noodhospitaal gaat onze reis verder naar de allerliefste Angel, een dierenbeschermer in Zaporizja. Angel zorgt, door de alsmaar voortdurende oorlog, voor wel honderd katten en honden. Mouse is één van die dieren. Het is triest om te zien hoe hij door de oorlog zo ontzettend bang is geworden voor harde geluiden en het geloei van het luchtalarm. 

Wist je dat je hondje Mouse virtueel kan adopteren via onze website?

Het team van House of Animals tijdens het werkbezoek.

De speelse Busya en aanhankelijke Peach

Adoptiedier Busya maakt het fantastisch en haar dagen zijn gevuld met vreugde. Busya's hart is vol dankbaarheid voor de knuffels en speeltijd die ze nu heeft. Dankzij onze donateurs ontvangt ze niet alleen liefde, maar ook een veilig thuis en de essentiële zorg die ze nodig heeft.

Busya wil alleen maar knuffelen, spelen en weer knuffelen en spelen! Word een redder voor oorlogsdieren zoals Busya en word nu adoptieouder. Samen kunnen we een vellige haven creëren voor deze onschuldige dieren. 

Adopteer Busya & Basya

Bij House of Animals herkennen we Peach bijna niet! Hij heeft nog steeds veel medicatie en zorg nodig, maar is tegelijkertijd ontzettend aanhankelijk geworden. Hij geniet enorm van het aaien met de borstel.

Adopteer Peach

Eenmaal terug in het hotel van ons bezoek aan Angel, blijkt later dat er een MIG-raket is ingeslagen op het vliegveld van Zaporizja. Slechts zes kilometer bij ons vandaan, en dus ook van Angel en Mouse. Iedere keer opnieuw realiseer ik me hoe heftig deze oorlog is voor mens en dier. 

Te gevaarlijk bij City of Dogs

De volgende dag, na opnieuw een nacht in de schuilkelder, rijd ik met pijn in mijn hart langs Mykolajiv. In deze stad zorgt The City of Dogs met veel liefde zorgt voor 170 honden, 20 katten en twee schapen. Ook onze adoptiedieren hond Mukthar en de zes puppy's hadden het niet beter kunnen treffen. Helaas is het momenteel te onrustig in het gebied. Mukthar, de puppy's en alle andere dieren hebben het enorm zwaar onder het dagelijks geloei van het luchtalarm en de dreiging van raketten. 

Adopteer een oorlogsdier

Wil jij House of Animals steunen tijdens het werkbezoek aan Oekraïne? Adopteer dan nu virtueel een oorlogsdier. Door adoptieouder te worden, lever je een directe bijdrage aan de opvang en verzorging van de dieren. Je ontvangt ook een leuk adoptiepakket.

Adopteer een dier
Karen Soeters

Lieve groeten, 

Karen Soeters

Founder House of Animals

Volg ons op social media

Indien je onze nieuwsbrieven niet meer wenst te ontvangen, klik dan op afmelden.