Beste AW'ers,
Nu de dagen steeds langer worden en de zon meer warmte schijnt, wordt het surfen steeds aangenamer. Hebben jullie daar ook zo naar uitgekeken? Er werd afgelopen maand flink geschrobd en gepoetst, AW is klaar voor het nieuwe surfseizoen, yes!  In deze nieuwsbrief kijken we vooruit op de spetterende activeiten die op de planning staan. Dus lees vooral snel verder! 🤙
Zeeclinic 14 Mei

Denk jij wel eens bij jezelf, pff de Nieuwe Meer is mij veel te rustig? Ik kom alleen als er schuimkoppen staan op de golven? Dan is de zeeclinic op 14 Mei echt iets voor jou. Let op! Er zijn wel een aantal vereisten om mee te kunnen:

  • Een free- ride, style of wave surfplank van maximaal 110 liter
  • Waterstart volledig onder de knie hebben, want een zeil valt niet op te trekken in de golven
  • 18-24 knopen wind voor een succesvolle dag
Programma:
12:00 Spullen droppen en auto's op de boulevard zetten (Betaald parkeren)
12:30 Omkleden en optuigen
13:00 Instructie
13:30 Het water op!

Beginnen jouw vingers hier ook van te tintelen? Meld je dan aan bij Han via han@hoonakker.nl
Busdag #1 en #2
Aloha! Busdag 1 is alweer bijna in zicht op 22 mei en busdag 2 op 5 Juni. Net als voorgaande jaren zal de AW Aloha bus on tour ons surfers weer naar de leukste surfspots van Nederland brengen. De locatie is altijd weer een verrassing en wordt meestal een dag van tevoren aangekondigd door buschauffeur en mede AW-surfer Michael Distelbrink. Over het algemeen wordt er om 10:00 verzameld om vervolgens gezamenlijk vanaf AW te vertrekken. Om je aan te melden voor deze dag moet je lid worden van de Busdag App, dit kan door contact op te nemen met Michael Distelbrink!  
Gear-dag 26 Mei 10:30-17:00
Om ervoor te zorgen dat iedereen voorbereid is op het komende seizoen, introduceren we deze keer: de gear-dag! 🐳 Op het programma staat: de verkoop van meerdere lesmateriaal-setjes; een veiling van (eigen!) windsurf materiaal; het uitproberen van verschillende soorten windsurf gear; een heerlijke zelfgemaakte lunch; een bloedstollende surf-wedstrijd, en borrel met prijsuitreiking!

Hou de app/facebook in de gaten als je geïnteresseerd bent in een windsurf setje, verzamel alvast oude gear die je zou willen verkopen, en zet het in je agenda: 26 mei geardag! De dagplanning volgt nog in de training app en op facebook.  

ZIN IN!!!!! 
Liefs, De TC
Dank- en kennismakingslunch 11 Juni
Wat Amsterdam Windsurfing zo bijzonder maakt is dat het bestaat voor én door alle leden. Zet daarom 11 Juni in je agenda, want dan is het tijd voor de dank- en kenningsmakingslunch. Of je nu structureel voor AW klaarstaat of een keertje hebt geholpen, dat maakt helemaal niet uit. Iedereen is welkom! AW bedankt graag al zijn vrijwilligers die ooit iets voor de club hebben gedaan! Daarnaast is dit ook de uitgesproken gelegenheid om kennis te maken met andere vrijwilligers en leden binnen de club om de toekomst van AW nog leuker en gezelliger te maken!
 
AW Weekend save the date
Van 9-11 september is het weer tijd voor het beste surfweekend van het jaar, namelijk het AWeekend! Dit weekend levert altijd legendarische verhalen op en wil je dus zeker niet missen ;) Maar, om ervoor te zorgen dat het net zo legendarisch wordt als voorgaande jaren hebben we jullie hulp nodig! Als je nu denkt: dit lijkt me leuk om te helpen met zo’n weekend organiseren, aarzel dan niet langer en stuur Denice Groen een berichtje via evenementen@amsterdamwindsurfing.nl, whatsapp of in reallife op de club. 

Nog niet overtuigd? Hieronder staan een aantal zaken waar we hulp bij nodig hebben:
  • inkopen voor ontbijt, lunch en snacks,
  • iemand die het leuk vindt om de aanmeldingen/betalingen bij te houden,
  • hulp bij het maken van een leuk weekend programma met voldoende vrijheid 
  • creatievelingen die nieuwe initiatieven hebben voor de feestavond/ het thema. 
Meer informatie en updates over dit weekend kan je terugvinden in latere nieuwsbrieven, op de website en via Facebook-updates. En dan nu het allerbelangrijkste: reserveer 9-11 september alvast in je agenda, zodat je dit weekend niet kan missen!
Kantinediensten 
Na het surfen genieten van een koud biertje of de honger stillen met een tosti? Een keertje koken op de woensdag avond? Schrijf je dan vooral in voor een kantinedienst om dit mogelijk te maken via de link hieronder! De linker tabel geeft de woensdagen (17:30-22:00)aan en de rechter tabel de zaterdagen (10:30-16:00). Het AW café is er dankzij jullie!  
Schrijf je kantine dienst hier in
Even voorstellen: Pam 
Ook deze nieuwsbrief komt tot stand dankzij een nieuwe vrijwilliger! Mijn naam is Pam Hermelink, en ben 22 jaar. Ondanks te zijn opgegroeid in Amsterdam, was AW voor mij een nieuw begrip. Echt een pareltje aan de Nieuwe Meer! Windsurfen leek mij altijd al fantastisch, maar hoe begin je hiermee? Op een ochtend keek ik bij AW en dacht, yes een cursus! Ik ben hierna gelijk lid geworden en meegegaan op een van de busdagen om andere leden te ontmoeten. Naast mijn studie duurzaamheid aan de UvA ben ik graag in de natuur, het liefst natuurlijk surfend op het water! Ik wilde graag een steentje bijdragen en zodoende schrijf ik nu deze nieuwsbrief.
Groetjes, 
Pam
Facebook
Twitter
Link
Website
Copyright © 2022 Amsterdam Windsurfing, All rights reserved.
De ontvangt deze mail omdat je lid ben van Amsterdam Windsurfing of omdat je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief.

Our mailing address is:
Amsterdam Windsurfing
Postbus 75565
Amsterdam, NL 1070 AN
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp