Bekijk de aanbiedingen van deze week
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

Ook deze zomer doe je voordelig jouw boodschappen!
Héél véél zomers fruit!
Proef de zomer met zomerfruit uit eigen streek!☀️Kies & mix deze week met Onze Trots smaakaardbeien en kersen. blauwe- en rode bessen, bramen en frambozen van onze Limburgse en Brabantse telers.🍓🍒
Bekijk de aanbieding
Deze week op tafel!
Elke avond een zomerse maaltijd op tafel, dat doe je met ons nieuwe weekmenu! Inclusief vega suggseties.
Bekijk het weekmenu
Elke dag voordelige boodschappen
Het voordeel van het zuiden betekent ook voordelige boodschappen. Met onze 650 Altijd Voordelig-producten weet je zeker dat je goed zit: dagelijkse boodschappen voor een discount-prijs. Daar kun je op vertrouwen!
Deze week bij jouw Jan Linders
Exclusief voor Liefhebbers: Zomerspellen!
Liefhebbers wisselen van maandag 27 juni t/m zondag 14 augustus Liefhebbers-punten in voor hoge kortingen op de leukste zomerspellen voor jong & oud! Zo wordt de zomer een gegarandeerd succes. Word Liefhebber en spaar mee!
Word Liefhebber
Onze Trots kersen uit eigen streek!
Vanaf nu weer vertrouwd uit eigen streek: Onze Trots kersen! Afkomstig van onze teler uit het Limburgse Hulsberg, waar ze met zorg en aandacht worden geteeld todat ze de perfecte kleur en smaak hebben. Niet voor niets noemen we ze Onze Trots kersen! Kersen uit eigen streek vind je in juli en augustus bij jouw Jan Linders.
Lees meer
 
Volg ons op social media!

   
 
Jouw voordeel altijd bij de hand download de Jan Linders app

   
*Aanbiedingen zijn geldig van maandag 27 juni 2022 t/m zondag 3 juli 2022. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en fouten.