SHE CAME TO ME

Met deze update houden wij je wekelijks op de hoogte van de nieuwste films, specials en events bij Foroxity!

Deze week komen we erachter dat een depressieve operacomponist, een controlfreakerige psychotherapeut en een nymfomane sleepbootkapitein een erg goede combinatie zijn in She Came To Me, ontstaat er een onverwachte en hechte vriendschap tussen een zestal 70-plussers tijdens een reis door Zuid-Frankrijk in Neem Me Mee, halen autofanaten hun hart op tijdens het zien van Ferrari, kun je alvast tickets kopen om de kleintjes weer te laten genieten van de gloednieuwe kleuterbios Fien & Teun : Circus Op De Boerderij en kun je de allerlaatste tickets scoren voor onze Ladies Night: Verliefd Op Bali!
PROSECCO PREMIÈRE: THE COLOR PURPLE BIJ FORUM SITTARD
Het meeslepende verhaal van drie vrouwen, van wie de levens onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Deze krachtige nieuwe versie van de geliefde klassieker wordt geregisseerd door Blitz Bazawule, de veelzijdige artiest die hoge ogen scoorde met zijn eerste speelfilm The Burial of Kojo.

De Prosecco Première is op 23 & 24 januari te zien bij Forum Sittard. Wees er snel bij want op=op!


Koop hier je tickets
KLEUTERBIOS: FIEN & TEUN: CIRCUS OP DE BOERDERIJ
Sebastiaan het Varken is bijna jarig, en Fien en Teun willen hem het meest spectaculaire verrassingsfeest ooit bezorgen. Als ze een oude circuswagen vinden, weten ze het: ze gaan een circus maken! Lukt het om het circus op tijd af te krijgen voor de verjaardag van Sebastiaan?

Op zondagochtend 4 februari kun je deze film bekijken tijdens onze speciale kleuterbios!


Koop hier je tickets
LADIES NIGHT: VERLIEFD OP BALI
Gezellig met de dames een onbezorgd, maar volledig gethematiseerd filmavondje uit beleven? Dan moet je bij de Ladies Night van Foroxity zijn! Iedere Ladies Night heeft een eigen, bij de film passend, thema waar zowel de ontvangst en de sfeer, als de hapjes en de drankjes op zijn aangepast. Met op 31 januari het thema: De Tropical Editie! Uiteraard ontvang je na afloop een leuke goodiebag!

Let op: er zijn nog maar een beperkt aantal tickets te krijgen dus op=op!


Koop hier je tickets
KBO FILMCLUB: NEEM ME MEE
Zes 70-plussers, onbekenden van elkaar, gaan samen op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Al snel is er onenigheid met elkaar en met de jonge reisleider Thijs die de organisatie zwaar onderschat heeft. Als de reis vordert en het gezelschap elkaar beter leert kennen, ontstaat er toch een onverwachte vriendschap tussen de reisgenoten. Ze genieten, delen geheimen en onzekerheden, mijmeren, steunen elkaar en stappen zelfs buiten hun comfort zone.

KBO Filmclub van Neem Me Mee is te zien op zondag 21 januari!


Koop hier je tickets
De zomer van 1957 verloopt moeizaam voor ex-autocoureur Enzo Ferrari: zijn autobedrijf dreigt failliet te gaan en het huwelijk met zijn vrouw Laura lijdt zwaar onder het gemis van hun overleden zoon Dino. Enzo zet zijn laatste hoop op één racewedstrijd: de Mille Miglia door Italië.

Ferrari is vanaf 25 januari te zien, maar voorpremières van deze film zijn al vanaf 21 januari te zien bij Foroxity!
Facebook
Twitter
Link
Website
Spotify
Copyright © 2024 Foroxity Filmarena

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hiervoor hebt opgegeven, én omdat je simpelweg niks wil missen van de nieuwste premières, de leukste specials en de mooiste events bij Foroxity Filmarena!

Wil je liever toch geen mails meer van ons ontvangen?
Wijzig dan je voorkeuren of schrijf je uit voor onze nieuwsbrief.

Tot snel bij Foroxity!