Een Zomer Arrangement
om van te smullen

Lieve gasten,

Bent u ook zo toe aan de zomer? De zonnige dagen, dat glas Champagne in de avondzon op het terras en uw gastronomisch diner buiten.

Volgende week maakt ons Lente Arragement met High Tea plaats voor ons nieuwe Zomer Arrangement. Hierbij nodigen wij u van harte uit om de 'Tour de Transport' te verkennen, een wandel- en fietsroute die u de pracht van de omgeving laat ontdekken.

Begin uw tocht met een kopje koffie of thee met gebak bij Bospaviljoen 't Leesten. Dit idyllische startpunt biedt u een moment van rust voordat u de omgeving gaat verkennen. In de avond geniet u van een gastronomisch 4-gangenmenu in ons restaurant, geïnspireerd door de smaken van de zomer. Na een heerlijke overnachting in een van onze royale Echoput kamers, begint u de volgende dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet met bubbels.

Bent u bang dat één nacht te kort is? Profiteer dan van onze speciale zomerkorting! Reserveer twee nachten en ontvang een aantrekkelijke korting op uw tweede nacht. De korting is al verwerkt in de gepubliceerde prijs, zodat u direct kunt genieten van dit voordeel.

Wij kijken ernaar uit om u ook deze zomer te verwelkomen!

Met gastvrije groet,
Het Echoput team

Zomer Arrangement

Ook in de zomer biedt ons hotel-restaurant diverse zakelijke mogelijkheden. Bijvoorbeeld even gastronomisch lunchen met uw zakelijke relaties, zonder de hele middag te tafelen. Met onze Business Lunch serveren wij u binnen een uur een mooie 2-gangen lunch in ons restaurant. Voor slechts €49 per persoon, inclusief koffie/thee en friandises na.

De Echoput Business lunch is te reserveren op donderdag, vrijdag en zaterdag. Op andere dagen verwelkomen wij u ook heel graag voor lunch, in onze Wildbar.

Direct reserveren

Trouwen in stijl bij de Echoput

 
De zomer is voor vele geliefden ook dé tijd om elkaar het ja-woord te geven. Op onze exclusieve 5-sterren locatie, midden in het Veluwse groen met een rijke Koninklijke geschiedenis, komen gastronomie en romantiek helemaal tot bloei.

Laat u verrassen door de bijzondere entourage van de Echoput voor één van de mooiste dagen van uw leven met een huwelijksdiner op topniveau. De Echoput beschikt over diverse salons en vele mogelijkheden om met jullie bruidsgezelschap in een besloten omgeving gastronomisch te genieten.

Bekijk een selectie van de mogelijkheden op onze website of neem telefonisch contact om de mogelijkheden te bespreken: 055 - 519 12 48.


HOTEL & RESTAURANT  |  MEETINGS & EVENTS  |  KOOKSTUDIO
AMERSFOORTSEWEG 86, 7346 AA HOOG SOEREN (APELDOORN) | 055 519 12 48 | ECHOPUT.NL
        
Copyright © 2024 Hotel Restaurant de Echoput, alle rechten voorbehouden.
Uitschrijven