Onze beste tips om je favoriete zomermomenten voor altijd vast te leggen!
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
 
☀️ Een zomer om nooit te vergeten, wat fotografeer jij?
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 

EEN ZOMER
OM NOOIT TE VERGETEN

 
Het is zomer! Een prachtig seizoen om er met je camera op uit te trekken. Er valt van alles te fotograferen: zomerse luchten, levendige kleuren en natuurlijk de zon. Bekijk ons thema ‘Zomer bij Kamera Express’ voor de beste tips.
 
 
 
 

Leg de zomer vast!

 
We hebben al een paar mooie, zomerse dagen achter de rug, maar er volgen er ongetwijfeld meer. Daarom hebben wij enkele tips samengesteld om prachtige foto’s te maken op een zonnige dag.
 
 
 
 

Onmisbare zomer essentials

 
De zomer betekent zon, zee, strand en vakantie. Natuurlijk is dit dé perfecte gelegenheid om mooie foto's te maken. Met deze musthaves ben jij er helemaal klaar voor!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ELKE WEEK
DE BESTE AANBIEDINGEN

 
Iedere week hebben wij de beste aanbiedingen voor jou opgesteld. Op deze pagina vind jij de beste deals voor camera's, video, objectieven, accessoires en meer. Bekijk onze top hieronder, of bekijk alle deals op de pagina.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

DE VOORDELEN VAN
KAMERA EXPRESS

 
  • Kamera Express
    Altijd de scherpste prijzen
  • Kamera Express
    Klantwaardering 9.1
  • Kamera Express
    13 winkels in Nederland en 9 in België
 
 

Wat vond je van deze e-mail?

 
VALUE   VALUE   VALUE
 
© Kamera Express 2022