One Love opnieuw uitgebracht voor UNICEF Bekijk hier de online versie
Een meisje in Ivoorkust volgt les via de radio.
Beste meneer/mevrouw ,

Bij een warme avond hoort een zomers liedje met een hoopvolle boodschap. Daarom vind je onderaan deze nieuwsbrief de videoclip One Love van Bob Marley. Deze wereldhit is opnieuw uitgebracht en is nu al een groot succes! Heb jij hem al gezien?

Maar eerst geven we je updates over onze hulp en over de resultaten die we mede dankzij jou hebben bereikt!

De kinderen in Jemen hebben het door het coronavirus zo mogelijk nog moeilijker. Neem bijvoorbeeld de zusjes Arwa (foto) en Bulqis. Zij zijn door oplopende voedseltekorten ernstig ondervoed. Dankzij ingrijpen van een UNICEF-team kunnen zij nu aansterken, maar miljoenen andere kinderen hebben ook levensreddende hulp nodig.
Het verhaal van Arwa & Bulqis   Direct helpen
Coronahulpgoederen aangekomen
Corona-update: 120 dagen hulp
In de afgelopen 120 dagen heeft het leven van veel mensen door de coronacrisis op een lager pitje gestaan. Zorgverleners draaiden daarentegen overuren en dat gold ook voor hulporganisaties als UNICEF. Wist je bijvoorbeeld dat mede dankzij jouw steun meer dan 225 miljoen kinderen thuisonderwijs konden volgen? En dat bijna 39 miljoen mensen handgel en zeep hebben gekregen?
Bekijk de resultaten
 
UNICEF vraagt jongeren om hun ideeën over de toekomst.
Wat wordt #mijnnieuwewereld?
Ken jij kinderen van 10 tot 18 jaar die graag hun mening willen geven? UNICEF wil hun ideeën horen. Want juist nu is het belangrijk dat we naar jongeren luisteren!

Onder de noemer #mijnnieuwewereld gaan we op 10 september de ideeën aanbieden aan minister Hugo de Jonge.
#mijnnieuwewereld
 
'One Love' opnieuw uitgebracht voor UNICEF
1977 was het jaar van One Love, de wereldhit van Bob Marley and the Wailers. Zeker nu kunnen we zo'n lied over saamhorigheid goed gebruiken. Vandaar dat de familie van Marley samen met muzikanten en kinderen uit de hele wereld One Love opnieuw heeft uitgebracht, verpakt in een video waar de warmte en hoop vanaf spatten. De inkomsten van de streamingdiensten gaan naar UNICEF. Dus hoe vaker je kijkt of luistert, hoe meer kinderen worden geholpen!
Bekijk de video   Luister op Spotify
Marley family brengt 'One love' opnieuw uit
     
Legal Disclaimer   Contact opnemen
     
Gegevens wijzigen   Afmelden