Eendaagse training Omdenken
voor het primair onderwijs

Werken in het onderwijs is natuurlijk prachtig, maar het gaat ook gepaard met de nodige problemen: volle agenda’s, voortdurend wijzigende regelgeving, lastige kinderen, om over collega’s en ouders nog maar te zwijgen… Problemen ervaren we in de regel als lastige dingen. We willen er vanaf. Dat is logisch, maar het is ook een gemiste kans. Je kunt namelijk ook gebruik maken van het probleem. Er een mogelijkheid van maken. Precies dat leer je in de ontregelende Training Omdenken; en dat dan toegespitst op het primair onderwijs.

Voor wie?


Op zaterdag 4 november organiseren wij speciaal voor iedereen in het primair onderwijs een Training Omdenken in Den Dolder.

Deze training is bedoeld voor iedereen uit het primair onderwijs die wil leren omdenken en daarbij bereid is zijn of haar eigen ervaringen mee te brengen, verrast te worden, op het verkeerde been gezet te worden, uit z’n comfortzone gehaald te worden en plezier te hebben. De enige échte eis is dat je er bent, dat je op tijd bent en (niet onbelangrijk) dat je de bereidheid hebt je eigen vraagstukken, dilemma’s en problemen in te brengen. We willen het immers niet alleen over omdenken hebben, we willen het ook vooral doen.


Meer weten?


Meer informatie over deze training vind je hier. Inhoud, prijs, werkvormen, groepsgrootte en wat je leert; alle antwoorden staan op onze website. Je kunt je uiteraard ook meteen inschrijven, dat doe je hier
 

Maar ik werk niet in het onderwijs...


Werk je niet in het onderwijs? Geen probleem! We hebben ook nog een paar plekken in onze reguliere Eendaagse Trainingen Omdenken waarbij we ingaan op alle soorten problemen. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er in die training mee terecht. Klik hier voor meer informatie, de data en inschrijven.
Ziet deze mail er gek uit? Kun je hem niet lezen? Klik dan hier.
Je ontvangt deze e-mail omdat jij aangemeld bent voor één van onze nieuwsbrieven.

Omdenken
Oudegracht 263
3511 NM Utrecht

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Je kunt jouw voorkeuren aanpassen of je uitschrijven.