Gawalo
Online versie
Eenvoudig luchtvolumestroom en luchtdichtheid meten
Verschillende partijen hebben de handen ineen geslagen om de huidige instrumenten voor het vaststellen van de integrale prestaties van een ventilatiesysteem te vereenvoudigen. Het gaat om het bepalen van de luchtvolumestroom, de luchtdichtheid en het geluidsniveau.
Lees verder >
Sta jij al in de Top 100 W-installateurs?
Binnenkort wordt een nieuwe ranglijst bekendgemaakt in de installatiewereld. De Top 100 W-installateurs van Trustoo. In deze lijst vind je de beste W-installateurs van Nederland. Hoe wordt deze lijst samengesteld en wat zijn de criteria? Gawalo sprak met oprichter Lars Freriks van Trustoo.
Lees verder >
Aircovent geïntegreerd in Wasco
Vanaf eind januari verhuist Aircovent naar een nieuwe locatie in Rotterdam Noord om samengevoegd te worden met de Wasco-vestiging. Daarnaast is Aircovent geïntegreerd in alle 34 Wasco-vestigingen.
Lees verder >
Ventilatie in scholen toereikend? Quickscan biedt duidelijkheid
Met de Quickscan ventilatie in scholen kunnen technisch dienstverleners samen met gebouwbeheerders bepalen of de ventilatie in een schoolgebouw voldoet aan de gestelde eisen.
Lees verder >
Sleutelrol voor waterstof volgens Viessmann 
In navolging van onder meer Nefit Bosch en Remeha, ontwikkelt en test ook de Duitse leverancier Viessmann cv-ketels die geheel of gedeeltelijk op waterstof kunnen branden. De verwachtingen voor de nabije toekomst zijn groot.
Lees verder >
Meer nieuws
Partnernieuws
Zo komt de installateur online aan nieuwe opdrachten
Het merendeel van de installateurs heeft volgens onderzoek van platform Trustoo onder de lezers van onder andere Gawalo ruimte voor extra werk. Dit gat kan opgevuld worden door online nieuwe klanten aan te trekken. De ruimte in de branche is mogelijk ontstaan door een dip in de werkzaamheden door de>>
Lees verder >
(advertorial)
alt
Zorg & Gezonde gebouwen
Marktinzichten en verkoopkansen. Wil jij kennis en inzicht opdoen die helpen bij het maken van strategische keuzes? Met de Sector Analyse 'Zorg & Gezonde gebouwen' ben je volledig op de hoogte. 
Blog
Legionellapreventie in tijden van Coronacrisis: aanbevelingen voor gebouwbeheerders
Door de coronacrisis staan sommige gebouwen nu leeg, of zijn er veel minder gebruikers in de gebouwen dan anders. Dat kan gevolgen hebben voor de kwaliteit van het drinkwater in leidingen. Vraagt dat om andere beheersmaatregelen om legionella te voorkomen?
Lees verder >
(advertorial)
alt
Online nieuwe klanten bereiken
Het merendeel van de installateurs heeft ruimte voor extra werk, blijkt uit onderzoek van vergelijkwebsite Trustoo onder de lezers van Gawalo. Dit gat kan opgevuld worden door online nieuwe klanten aan te trekken. Maar hoe pak je dit aan?
Whitepaper
Warmtepomp versus waterstof
Lees alles over de verschillen tussen de waterstofketel en de warmtepomp.
Lees verder >
Topjobs
(Senior) Calculator Engineer W (HVAC)
Strukton Worksphere
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright