A campingflight tot LowLands paradise - 17 + 18 + 19 aug 2018  
     

 

 

Eerste bevestigingen Lowlands 2018!

 

Op het nieuwe www.lowlands.nl vind je alle bio's, foto's en video's. Alles meteen luisteren? Abonneer je hier op de Lowlands Spotify playlist. Binnenkort volgen nog heel veel meer bevestigingen!

Kaartverkoop start zaterdag 10 februari

Zaterdag 10 februari om 11:00u gaat de kaartverkoop via Ticketmaster van start. Een festivalticket voor het volledige festival kost €185,- (excl. €10,- servicekosten). Er zijn ook voordelige groepstickets verkrijgbaar: voor 10 tickets betaal je €1.750,- (excl. 10 x €10,- servicekosten) waardoor je tien euro korting per ticket ontvangt!

Op de ticketpagina van lowlands.nl zie je alle ticketsoorten. Vergeet niet om een parkeerticket aan te schaffen als je met de auto komt of een Camper Camping-ticket als je met een camper, caravan of vouwwagen naar Lowlands komt.

Gllamcamp

Geen zin om met zware kampeerspullen te sjouwen of wil je graag meer luxe tijdens je verblijf? Boek een accommodatie op de Lowlands Gllamcamp! De Gllamcamp bestaat uit twee gedeeltes: op de Gllamcamp Basic staan eenvoudige doch comfortabele accommodaties en op de Gllamcamp DeLLuxe kun je terecht voor Comfort en Delluxe accommodaties met aanvullende voorzieningen zoals heerlijke (boxspring)bedden, koelkasten en overige faciliteiten.

Gllamcamp DeLLuxe heeft bovendien een eigen badhuis en bij de diverse loungeplekken of rond het kampvuur kun je nog even lekker chillen na een mooie festivaldag. Bij de DeLLuxe kiosk haal je versgemalen bonenkoffie, heerlijke sapjes of een goed ontbijt om de dag mee te starten en natuurlijk is er ook een biertje of wijntje verkrijgbaar. Zelfs een parkeerplaats op enkele minuten wandelen van je Delluxe accommodatie op de Gllamping DeLLuxe is mogelijk!

Kijk voor gedetailleerde informatie en een overzicht van alle accommodaties op www.gllamcamp.nl. De verkoop van accommodaties op de Gllamcamp start zaterdag 10 februari om 11:00u.

Stay tuned!

Blijf op de hoogte van alles rondom Lowlands en volg ons op Facebook, Instagram, Twitter, Spotify en Snapchat (lowlandsfest).

 

 
     
 
     
     
Copyright © 2018 lowlands, Alle rechten voorbehouden.
Klik hier om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.
Powered by mrpublisher.nl