‘Verhaal over vis aan klant vertellen’
 
VIS Magazine
 
 
 
‘Verhaal over vis aan klant vertellen’
 
Tijdens zijn middelbare schooltijd werkte Didier Hartmann (22) op zaterdag in een viswinkel. Toen hij na zijn koksopleiding tijdelijk werk zocht, klopte hij weer aan in de visbranche. Inmiddels werkt hij alweer vier jaar bij Visgilde Vermaas in Rotterdam. Onlangs rondde hij de mbo 2-opleiding Verkoopmedewerker vis van SVO vakopleiding food cum laude af.
 
Lees verder
 
Bedrijfsinformatie
MULTIVAC levert ook verpakkingsmaterialen voor vis
 
Wist u dat MULTIVAC ook verpakkingsmaterialen levert? U kunt al uw verpakkingszaken met 1 partner regelen. Wel zo makkelijk. Ons assortiment kent een grote variëteit gangbare én actuele verpakkingsmaterialen. En we kunnen kleine oplages snel leveren!
 
Lees verder
 
 
Minder impact op ecosysteem en milieu door pulskor
 
De Internationale Raad voor Onderzoek der Zee (ICES) heeft advies uitgebracht over de pulsvisserij. De onderzoekers concluderen dat het gebruik van de pulskor bij de tongvisserij de impact op het ecosysteem en milieu vermindert. De pulsvisserij is minder schadelijk dan de traditionele boomkor.
 
Lees verder
 
Nieuwe campagne Nederlands Visbureau
 
Het Nederlands Visbureau lanceert de nieuwe campagne ‘(GOUR)met elkaar gezond met vis’. Deze bestaat uit een posteractie voor de winkelvloer met bijbehorende consumentenbrochure. Hiermee geeft het Visbureau antwoord op de oproep van de overheid om de vakantie in eigen land door te brengen.
 
Lees verder
 
 
 
 
 
 
Eerste Hollandse Nieuwe voor het zorgpersoneel
 
De traditionele veiling van het eerste vaatje Hollandse Nieuwe stond gepland voor 11 juni, maar dit event kan vanwege het coronavirus niet doorgaan. Daarom komt het Nederlands Visbureau met een alternatief. De eerste haringvangst van 2020 gaat naar het zorgpersoneel.
 
Lees verder
 
Gastvrij Rotterdam verplaatst naar 2021
 
Vanwege het coronavirus en bijbehorende maatregelen heeft de organisatie van Gastvrij Rotterdam besloten om de achtste editie van de vakbeurs te verplaatsen naar 2021. De vakbeurs vindt nu plaats van 20 t/m 22 september 2021 in Rotterdam Ahoy.
 
Lees verder
 
Meer nieuws
 
 
 
Boeken
We Can(‘t) BBQ
 
Met de almaar groeiende populariteit van het (culinaire) barbecueën, stijgt ook het niveau van de gerechten. In kookboeken en op tv imponeren ervaren vakmensen met de bereiding van hun gastronomische meesterwerken op open vuur. Voor de beginnende pitmaster kan dat nog wel eens intimiderend zijn. Nergens voor nodig, vindt Jeroen Wesselink. “Je hoeft echt geen Michelin-ster te hebben om goed te kunnen BBQ’en,” schrijft hij in zijn nieuwe boek We Can(‘t) BBQ.
 
Lees verder
Magazine
Vismagazine 4 - 2020
 
Het nieuwe nummer van Vismagazine verschijnt 26 mei. Het thema is Noordzeevis/koeling. Met onder andere:
 
  • De supermarkt in coronatijd
  • Virtuele voorjaarsbeurs Vismagazine
  • Nederlanders met visfabriek in Gambia
  • Meer Noordzeevis op het bord
  • Metamorfose voor viszaak Baarssen
 
Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en betaal het eerste jaar slechts € 75,00 ex. btw!
 
Abonneer nu!
Alea Publishers steunt visspecialist met oproep koop lokaal
 
Het zijn zware tijden voor mensen met een winkel in food&drinks, ook voor visspecialisten. Waar supermarkten leeggekocht worden, mist de foodretail omzet doordat onder meer feestjes en verjaardagen niet doorgaan, catering wordt afgezegd en leveringen aan de horeca zijn stopgezet. Daarom roept Alea Publishers consumenten op om meer te kopen bij lokale foodwinkeliers.
 
Download nu de affiche en de banners!
 
Abonneren?
 
 
Bekijk het aanbod
Bedrijvengids
 
 
Bekijk het overzicht
 
 
Vismagazine
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
Facebook
Twitter
LinkedIn
Flickr
 
 
Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com
Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief
 
 
 
© 2020 Alea Publishers