13 juni 2024
Twitter Facebook Linkedin Online versie
Twinkle
image
image
Eerste keynotespreker Shopping Today 2024: Pieter Zwart (Coolblue)
[Nieuws] De eerste spreker van Shopping Today 2024 is bekend. Pieter Zwart, eigenaar en oprichter van Coolblue spreekt die dag op het keynotepodium.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
Scotch & Soda opnieuw failliet verklaard
[Nieuws] De Noord-Europese retail- en e-commerce tak van het kledingmerk Scotch & Soda, S&S Europe, is failliet verklaard. Winkels en webshop blijven voorlopig nog open in Nederland.
twitter facebook linkedin
lees verder
Geen contactcenter, maar partner in communicatie
[Advertorial] In aanloop naar het tienjarig jubileum van WeCallForYou vertelt oprichter Monique Hoogkamer over de start en ontwikkeling van haar bedrijf. Wat begon als een freelanceproject in de IT-sector, groeide uit tot een succesvol communicatiebedrijf dat zich richt op zowel B2B als B2C. Met een focus op duurzaamheid en IT, voeren de medewerkers van WeCallForYou authentieke gesprekken met concrete antwoorden. Deze benadering, gecombineerd met technologische efficiëntie en flexibiliteit, heeft geleid tot een grote klanttevredenheid.
image
image
Het redesign van ... ZenGrowth
[Interview] E-commerce organisaties vertellen over hun nieuwe websitedesign. Wat is er veranderd, vergeleken met de oude site? Wat zijn de verwachtingen? Is het design gevalideerd? En welke lessen heeft het opgeleverd? Voor deze refresh sprak Twinkle met Koen van der List, eigenaar van ZenGrowth – voorheen DeMassageWinkel.
twitter facebook linkedin
lees verder
image
image
E-commerce in ... Albanië
[Onderzoek] Twinkle zoekt letterlijk de grens op. In de rubriek Grenzeloos laat de redactie haar licht schijnen op een e-commerce ontwikkeling in een land dat niet vaak aan bod komt, maar zeker de moeite waard is om te bespreken. Deze keer: maaltijdbezorger Wolt is nu ook actief in Albanië.
twitter facebook linkedin
lees verder
Coolblue spreekt op Shopping Today
[Advertorial] Pieter Zwart, de eigenaar én beginbaas van Coolblue spreekt op het keynotepodium van Shopping Today op donderdag 10 oktober. Coolblue kennen we als één van Nederlands' grootste webshops in consumentenelektronica. Maar eigenlijk zijn ze meer dan een e-commercebedrijf. Ze bouwen totaaloplossingen voor hun klanten met de ondersteunende infrastructuur. Dit doen ze in Nederland, België en Duitsland, online en in maar liefst 15 fysieke winkels. Kortom het wordt zeker een keynotesessie waarbij je leert van een gevestigde naam in de e-commercesector. Koop nu je ticket en profiteer van 100 euro korting
image
image
Onderzoek Erasmus Universiteit: stuur retourpakket direct door naar nieuwe koper
[Nieuws] Ligt de oplossing voor het retourenprobleem in c2c? Als het aan onderzoekers van de Erasmus School of Economics ligt mogelijk wel. Zij onderzochten het effect van het direct doorsturen van retouren naar een volgende klant.
twitter facebook linkedin
lees verder
Vind de ideale e-commerce kandidaat met Twinkle Vacatures
[Advertorial] Ben je op zoek naar kwalitatieve e-commerce professionals? Plaats dan je vacature op Twinkle.nl, het grootste platform om professionals in digital commerce te bereiken. Je bereikt zowel ambitieuze werkzoekenden als medewerkers die nog niet actief op zoek zijn. Daarmee is ons platform uiterst geschikt voor het aantrekken van nieuwe collega's. Jij weet wie je zoekt. Wij helpen je die persoon te vinden. Kies voor Twinkle Vacatures en vind vandaag nog jouw ideale kandidaat!
image
image
The Platform Group houdt overnamemomentum vast
[Nieuws] The Platform Group houdt vast aan zijn buy and build-strategie en kondigt de volgende overname aan. Het Duitse e-commercebedrijf heeft Wehrmann overgenomen, een b2b-platform in houtbewerkingsmachines.
twitter facebook linkedin
lees verder
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.