JCB breidt elektrisch machinepark verder uit
Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Eerste Liebherr A913 Compact in Nederland is voor Ateko
JCB breidt elektrische machinepark verder uit
JCB maakt werk van de elektrificering van hun machinepark. In een online persconferentie presenteerde het merk een opvallende update van de al bekende elektrische minigraver 19C/1E én twee nieuwe machines.
Lees verder >
(advertorial)
alt
ELEKTRISCHE WERKEN MET GIANT
De G2200E X-TRA maakt het mogelijk om een hele dag elektrische te werken. De machine combineert het beste van twee werelden met de voordelen van een kniklader en vrijwel geruisloze werking zonder uitstoot. Dit maakt de wielladers ideaal voor het werken in gebouwen en steden.
Hyperdrive gaat accupakketten leveren voor zwaardere Limach machines
Limach, de Nederlandse fabrikant van accu-elektrische graafmachines, heeft de samenwerking met de Engelse fabrikant van lithium-ion accu’s Hyperdrive Innovation uitgebreid. Het aantal accupakketten dat Hyperdrive aan Limach levert zal de komende maanden verdubbelen.
Lees verder >
(advertorial)
alt
Speciale KM180E voor van Aken
Dat de Schans garant staat voor innovatieve oplossingen in de GWW, hoveniers en bouwsector is in de ruime 25 jaar bestaan van het bedrijf wel bekend. Deze keer paste men een Knikmops 180 aan voor het werken met een schroefpalen installatie voor van Aken Schroeffunderingen
Test-unit BMAir valt in goede aarde
BMAir, producent van filteroverdruksystemen, lanceerde onlangs de MAO-3 met PAC Smart Control. Voorafgaande aan de productrelease is het systeem door vier bedrijven in verschillende applicaties getest.
Lees verder >
Wacker Neuson komt met nieuwe verreiker en wiellader
Wacker Neuson introduceert twee nieuwe, compacte machines: de verreiker TH412 en de wiellader WL28 zijn volgens de fabrikant beide echte alleskunners.
Lees verder >
Partnernieuws
Elektrificatie: nu geen excuus meer?
De stikstofproblematiek dreigt zowel de bouw als de industriële projecten in het slot te gooien. Mede om dat voor te zijn is er een nieuwe stikstofwet in het leven geroepen. In deze stikstofwet is onder andere geld voor emissieloos materieel gereserveerd.
Lees verder >
Foundiz-oprichters lanceren zusterbedrijf Techdiz
De broers Arjen en Patrick van der Schaaf waren met hun bedrijf Foundiz al gevestigde namen in de funderingsbranche. Sinds een paar maanden is er een zusterbedrijf: Techdiz, dat zich specialiseert in onderhoud, revisie en modificaties van funderingsmachines.
Lees verder >
Slimme rooiers en zodenbemester bieden Cerfontaine hogere opbrengst
Het Nederlandse agrarische bedrijf Cerfontaine gaat voor optimaal rendement. Daarom is hun uienrooier nu uitgerust met een opbrengstmeter en hun zelfrijdende mestinjecteur met een automatisch stuursysteem.
Lees verder >
Bouwmachines
Onbeperkt toegang tot BouwMachines.nl

Wil je onbeperkt toegang tot alle artikelen op BouwMachines.nl én het magazine digitaal lezen? Kies dan nu voor BouwMachines Online.

Een jaar BouwMachines Online kost slechts € 9,00 per maand!
Volg ons op social media
facebook Linkedin Twitter Instagram

Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright