22 mei 2024
Twitter Facebook Linkedin Instagram Online versie
MarketingTribune
Nima Marketing Day
image
GENOMINEERD: Celvin de Bie van Intertoys: 'Iedereen moet aan boord zijn om de groei te laten slagen'
In april maakten SAN en MarketingTribune de shortlist voor de SAN Next Merkenbouwer bekend. Tijd om nader kennis te maken met de kandidaten, in willekeurige volgorde overigens. De eerste van het vijftal is Celvin de Bie, Head of Marketing bij Intertoys.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Nieuwe zomerrubriek: In het wiel van... Marit Huisman (Basic-Fit)
Deze zomer kruipt Marketingtribune virtueel in het wiel van gepassioneerde marketeers op de racefiets en vraagt ze het tricot van het lijf. In de eerste aflevering Marit Huisman, International Brand Manager bij Basic-Fit.
lees verder
twitter facebook linkedin
De nieuwste whitepapers bómvol tips en informatie
[advertorial] Download deze gratis whitepapers en ontdek onder andere hoe je de fysieke productbeleving naar het online verkoopkanaal brengt, hoe jij jouw betaalstrategie toekomstbestendig maakt en hoe een heen- en teruglabel tot herhaalaankopen leidt.
image
Albert Heijn lanceert online omgeving voor gezonde leefstijl
Albert Heijn lanceert een nieuwe centrale plek waar klanten terecht kunnen voor inspiratie voor gezonde leefstijl. Op ah.nl/leefstijl staan volgens de retailketen tips, challenges, recepten 'en nog veel meer waarbij bewegen, beter eten, goed slapen en op het juiste moment ontspannen makkelijker worden gemaakt'.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
[RMD24] Retailmedia: De kunst is de rode draad te blijven zien
De kunst is om de rode draad te blijven zien, als het gaat om retailmedia - zoals wordt gedaan tijdens de eerste Retail Media Day, die BBP in Utrecht 28 mei a.s. met diverse partners organiseert. We blikken vooruit met Rupert Parker Brady, retaildeskundige en strateeg die RMD24 programmeerde en er dagvoorzitter zal zijn.
lees verder
twitter facebook linkedin
Jumbo, Nestlé, Chocomel en nog veel meer op NMD24
[advertorial] Op 13 juni is het grootste marketingfestival terug met Wouter Rusius van Jumbo, Anya Pieroen van Nestlé, Jolien Koelewijn van Chocomel en nog veel meer! Naast toffe sessies van meer dan 70 sprekers, hebben we ook keynotes van Rico Bakker, Nathalie Lam en een surprise guest! Profiteer nu van 20 euro korting op je ticket!
image
'Ons vak is binnen nu en twee jaar fundamenteel anders'
Folkje Berends, Directeur SRM Opleidingen en Trainingen, en Sjon Post, Portfolio Manager SRM en Computrain, verzorgen samen één van de sessies tijdens Nima Marketing Day. Zij gaan in op de grote veranderingen in search met de komst van AI. Een korte kennismaking.
lees verder
twitter facebook linkedin
image
Winnaars Beste Folder Awards 2024 bekend
De winnaars voor de ‘Beste Folder Awards’ 2024 zijn bekend. Dit jaar waren er drieëntwintig folderaars die kans maakten op een categorieprijs. Wie scoorde?
lees verder
twitter facebook linkedin
Shopping Today: save the date!
[advertorial] Het e-commercekennisevent Shopping Today is dit jaar op donderdag 10 oktober in DeFabrique. Tijdens dit event komen 1500 e-commerceprofessionals bij elkaar om naar meer dan 70+ inspirerende sprekers te luisteren. De ticketverkoop is begonnen! De eerste 50 tickets wordt verkocht met 100 euro korting! Wacht dus niet te lang en profiteer van deze Super Early Bird korting.
image
Kumpany en Validators: marktbrede onderzoekspropositie
Merkassociaties die tot leven worden gebracht via merkactivaties kunnen aanzienlijke impact hebben op het brein van de consument.
lees verder
twitter facebook linkedin
ABONNEMENT
Deze e-mail is verstuurd met Copernica e-mailmarketingsoftware en is ontworpen door gracious. Wil jij ook meer halen uit jouw e-mailmarketing? Probeer Copernica dan nu gratis.