Als u deze nieuwsbrief niet kunt openen, dan kunt u deze ook online bekijken. online bekijken.
Gemeente Aalsmeer
Nieuwsbrief 28 september 2016

Eerste participatiebijeenkomst over invulling VVA terrein

Eerste participatiebijeenkomst over invulling VVA terrein
23-september-2016 | Het voormalige VVA terrein tussen Dreef, Zwarteweg en N196 gaat opnieuw ingericht worden. De gemeente wil graag met belangstellenden een nieuwe bestemming voor dit grote (ongeveer zes voetbalvelden) terrein ontwikkelen. De bedoeling is dat dit gebied een recreatieve en groene inrichting krijgt, waarbij de huidige waterstructuur zoveel mogelijk gehandhaafd blijft.
Lees verder >

Samenwerkingsovereenkomst aanleg nieuwe busbaan ondertekend

27-september-2016 | Op 22 september tekenden gemeente Haarlemmermeer, Aalsmeer, Uithoorn, Stadregio Amsterdam en de provincie Noord-Holland de samenwerkingsovereenkomst voor de realisatie van een hoogwaardige Openbare Vervoersverbinding, of te wel een nieuwe busbaan, over een gedeelte van de N196.
Lees verder >

Voorrondes Ondernemer van het Jaar verkiezing en Kick-Off ZAAI Aalsmeer

26-september-2016 | Op donderdagavond 15 september was de voorronde Onderneming en Starter van het Jaar Verkiezing. Tijdens deze voorronde was ook de Kick-Off van ZAAI Aalsmeer. Zaai is een coachprogramma voor Startende Ondernemers.
Lees verder >

Gemeentehuis 14 oktober gesloten

26-september-2016 | Vrijdag 14 oktober is het gemeentehuis in Aalsmeer gesloten vanwege bouwwerkzaamheden.
Lees verder >

Snoeiboot vaart uit op Westeinderplassen

26-september-2016 | Op zaterdag 1 oktober vaart de snoeiboot om 9.00 uur uit op de Westeinderplassen. Tot circa 16.00 uur zal de boot langs de Recreatie-eilanden varen. Gebruikers van deze eilanden kunnen dan hun takken en snoeihout gratis aanbieden. Let erop om de takken in hanteerbare delen aan te bieden; niet langer dan 1,5 meter en bundels niet zwaarder dan 25 kilo.
Lees verder >

Start vervolg uitvoering van drie verkeersprojecten in Kudelstaart

27-september-2016 | Maandag 10 oktober gaat de gemeente Aalsmeer verder met de uitvoering van drie Kudelstaartse verkeersprojecten. Door deze projecten zal de verkeersveiligheid verbeteren. De werkzaamheden bij de madame Curiestraat zijn inmiddels afgerond.
Lees verder >

Start nieuwe ronde streetviewfoto’s in Aalsmeer

27-september-2016 | Gemeente Aalsmeer laat jaarlijks streetviewfoto’s maken met speciaal uitgeruste voertuigen. Medewerkers van de gemeente Amsterdam doen dit voor ons. De komende maanden worden deze foto’s gemaakt vanaf de openbare weg, zodat alle straten goed in beeld worden gebracht.
Lees verder >

VZOD nog meer JOGG dankzij nieuwe koelvitrine

27-september-2016 | Afgelopen zaterdag is de nieuwe koelvitrine bij korfbalvereniging VZOD gepresenteerd door Wethouder Gertjan van der Hoeven met behulp van de VZOD-pupillen Noella, Kim, Berber en Jurre.
Lees verder >

Opening expositie Dorrit Klomp in gemeentehuis Aalsmeer

20-september-2016 | Vanaf woensdag 28 september tot woensdag 6 januari 2017 exposeert kunstenaar Dorrit Klomp in het gemeentehuis.
Lees verder >
Meer nieuws >

Uitgelicht

Digitaal loket

Digitaal loket
Regel uw zaken zelf via het Digitaal loket. Handig, want voor een aantal zaken hoeft u namelijk niet meer langs te komen.
Lees verder >

Bekendmakingen

Hier vindt u informatie over zaken die uw directe leefomgeving aangaan.
Lees verder >

Parkeren

Hier vindt u alle informatie over parkeren in Aalsmeer.
Lees verder >

Sociaal loket

Woont u in Aalsmeer en heeft u hulp of ondersteuning nodig? Meld u bij het Sociaal loket. Hier werken mensen die speciaal zijn opgeleid om u te begeleiden naar de juiste hulp of zorg.
Lees verder >

Twitter

Volg gemeente Aalsmeer op Twitter
Lees verder >

Facebook

Volg gemeente Aalsmeer op Facebook
Lees verder >
Meer nieuws >

Links

> Bezoek en Contact
> Vacatures
> Evenementenkalender
> Gemeenteraad
Deze nieuwsbrief is een publicatie van de Gemeente Aalsmeer. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen.

Meer nieuws vindt u op de website van de gemeente Aalsmeer: www.aalsmeer.nl/nieuws

U bent als relatie momenteel geabonneerd op deze nieuwsbrief.
Afmelden? Stuur een mail naar nieuwsbrief@aalsmeer.nl.
copyright © 2014 Gemeente Aalsmeer