Registreer u voor een gratis bezoek
 
Karen de Lathouder
CEO bp Nederland
In de komende 30 jaar zal de industrie volledig klimaatneutraal moeten worden. Een enorme uitdaging waar veel voor nodig is, onder andere efficiency, digitalisering en circulariteit. Deze inspanningen moeten leiden tot futureproof industrie met minimale veiligheidsrisico’s en milieu-impact, minimaal gebruik van grond- en brandstoffen en dit alles tegen een betaalbare, concurrerende prijs. In haar verhaal gaat De Lathouder graag in op deze ontwikkelingen en hoe de maintenance discipline kan bijdragen aan deze transitie.
Karen de Lathouder
Roy op het Veld
Roy op het Veld
Freelance journalist, auteur, spreker
Op het Veld schetst aan de hand van een serie iconische foto's de belangrijkste geopolitieke gebeurtenissen sinds de Tweede Wereldoorlog, zoals het uiteenvallen van de Sovjet Unie en de opkomst van China als supermacht. Met de oorlog in Oekraïne wil Poetin de oude glorie van Groot-Rusland herstellen, maar hij veroorzaakt er niet alleen een energiecrisis mee, hij zet ook de geopolitieke machtsverhoudingen met de VS, Europa en China onder hoogspanning. Wat zijn daarvan de gevolgen voor de Europese economie en industrie?
Meer informatie over Maintenance NEXT kunt u vinden op onze website. Een bezoek aan Maintenance NEXT is gratis. Via onderstaande afbeelding of onze website kunt u zich vooraf registreren. 
Meer informatie >
Welkom aan de exposanten van januari!
De uitgebreide beursvloer van Maintenance NEXT is bijna uitverkocht! Door de grote belangstelling besloten we vorige maand extra standruimte beschikbaar te stellen. Inmiddels is deze uitbreiding nagenoeg gereserveerd (er zijn nog enkele mogelijkheden). We stellen u graag voor aan de organisaties die in januari standruimte hebben afgenomen.
Rotterdam Ahoy nieuwsbrief
Naast Maintenance NEXT vinden er nog talloze interessante beurzen en evenementen plaats bij Rotterdam Ahoy. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld u dan aan via onderstaande knop
Aanmelden >