Logo Wuustwezel Facebook
Nieuwsberichten
Eerste stenen gelegd van nieuwe school in Loenhout

Met een fluovestje aan en een zelfgemaakte veiligheidshelm, zo trokken de ruim vijfhonderd leerlingen van gemeenteschool ’t Blokje op donderdag 29 maart naar de grote bouwput achter de bestaande sportschuur. Daar werden de zelfbeschilderde steentjes met gezang en toneel door een delegatie van de leerlingen ingegraven in de put. Zo worden de steentjes vereeuwigd in de bouw en kregen de werken een feestelijke start.

Lees meer

Winnaars Pop Up Europa gekend

De winnaars van de Pop up Europa boekenquiz en kraslotenwedstrijd zijn bekend. Pascale Jacques, Jan Bruijn en Helena Biesmans kapen de hoofdprijs weg van de Europese boekenquiz. Marijke Backx, Verhoeven Yomi en Johannes Lochten wonnen de kraslotenwedstrijd. Zij ontvingen op woensdag 28 maart hun prijs in de bibliotheek van Wuustwezel.

Lees meer

Stem voor Wuustwezel als Fietsgemeente 2018!

Onze gemeente is genomineerd voor de Publieksprijs Fietsgemeente 2018. Stem jij mee op Wuustwezel? Nog tot 21 mei kan je stemmen op jouw favoriete fietsgemeente of -stad. Je hoeft je niet te registreren en duidt samen met je stem drie redenen aan waarom onze gemeente de Publieksprijs 2018 verdient. In juni worden de drie winnaars bekend gemaakt.

Lees meer

Aanpassen drempels Baan - Kruisweg

Aannemer Simons Gebr. nv uit Antwerpen  is woensdag 4 april gestart met het aanpassen van de verkeersdrempels aan Baan - Kruisweg. Eerst wordt gestart met de aanleg van de drempel aan het Stokerstraatje, Daarna zullen de wegversmallingen aangepast worden. Bij het aanpassen van deze versmallingen is doorgaand verkeer mogelijk. De aanpassingen aan de drempel ter hoogte van AVEVE zijn gepland voor augustus.

Lees meer

Kunst in het gemeentehuis

Kunst is voor Hilde De Kinder een manier om niet langer te zoeken, maar een plek van puurheid, waardigheid, zelfkennis, zelfvertrouwen, warmte en hoop te voelen. Olieverfschilderijen vanuit eigen fotografie, waarbij het niet om de perfectie draait maar om de fragiliteit van de emotie die ze zo levendig mogelijk probeert te vangen. Kom dit alles bewonderen in de inkomhal van het gemeentehuis van 2 april t.e.m. einde juni 2018.

Lees meer


Gemeente Wuustwezel | Gemeentepark 1 | 2990 Wuustwezel | T 03 690 46 00 | F 03 690 46 02 | info@wuustwezel.be