Bekijk deze e-mail in je browser

HACK THE HORIZON

Onder het motto Nader de ander boden we ons publiek in 2020 – tijdens de alternatieve corona-editie ‘Afzender Boulevard’ – een oefening in nabijheid. Dit jaar nodigen we makers en publiek onder het motto Hack the horizon uit om na te denken over de toekomst en de houdbaarheidsdatum van diepgewortelde opvattingen. Is groei nog vanzelfsprekend? Mag je natuur en milieu grenzeloos belasten?

Theatermakers zijn daar onmisbaar in. Zij verbinden en wijzen op ongebaande wegen. Ze verknopen droom en moed. Daarom nodigen we je dit jaar uit om jezelf aan de hand van de makers opnieuw te leren verhouden. Tot de natuur en het klimaat. Tot onze herkomst, zorg en gezondheid. Tot elkaar. Omdat een nieuwe periode niet zonder een nieuwe blik kan. 
"Makers zetten geen stippen op de horizon. Dat ritueel is al jaren aan het rafelen, in vergaderingen, beleidsnota’s en geruststellende toespraken. Theatermakers pakken het anders aan. Zij draaien het om. Ze verbinden stippen, waardoor een nieuwe horizon ontstaat.
Eentje voor iedereen."
Lees de volledige thematekst hier.

START KAARTVERKOOP DONDERDAG 17 JUNI, 12:00U

Zeker is, dat niets zeker is. Een dooddoener, we weten het. Maar ook een zekerheidje in deze tijden. Zo hebben we onze start kaartverkoop tegen eerdere berichten in een week moeten verplaatsen. Van 10 naar 17 juni aanstaande. Maar niet getreurd: dit betekent dat we méér programma in de verkoop hebben op donderdag 17 juni!

Stel je nieuwe agenda-reminder daarom in op: 
DONDERDAG 17 JUNI 12.00 UUR

VRIENDEN HEBBEN VOORRANG

Zit je al weken in de startblokken en kun je niet langer wachten? Vrienden van Boulevard krijgen de kans om een week eerder - op donderdag 10 juni - al kaarten te kopen. Wil jij ook profiteren van dit voordeel (en vele anderen)? Word Vriend. Je krijgt dan ook het geschiedenisboek t.w.v. €17,50 cadeau! (Zolang de voorraad strekt). 
foto: Karin Jonkers

EERSTE TITELS VAN BOULEVARD 2021 

Dit jaar creëren we een nieuw, ruimer festivalhart in het Zuiderpark in 's-Hertogenbosch. Het programma telt 120 verschillende voorstellingen, concerten, performances en installaties in theaters, op unieke locaties en in het park. Van pop-up theater en Block Boxen tot verdiepende gesprekken. Ook trekken we de nacht in met Fomo Fatale, clubnachten met dampende klanken. Hieronder lees je alvast meer over de eerste titels. Binnenkort maken we meer programma bekend! 
JOSEPH TOONGA [GB]
Met Born to Manifest en Born to Protest [twee delen van een drieluik] zet choreograaf Toonga een wereld neer, waarin zorgen voor elkaar en onderlinge steun een tegenwicht vormen van een snoeiharde realiteit die het leven van deze zwarte Britse mannen beïnvloedt.
 
NASTARAN RAZAWI KHORASANI [NL]
De performance Songs for no one biedt een portret van een verborgen samenleving, waarin jonge mensen ritmisch en luidkeels gehoord worden. Over de kwetsbaarheid van vrijheid, over onvrijheid in het dagelijks leven en over toekomstdromen van vrijheid.
 
CHIARA BERSANI [IT]
De Italiaanse choreograaf brengt de soloperformance The Whales Song waarin het publiek evolueert tot groep en zich van daaruit ontwikkelt tot koor.



 
ALEXANDRA BROEDER [NL]
Ook theatermaker Alexandra Broeder keert dit jaar terug met The Sheeptown Project dat zij maakte op basis van de gesprekken die zij vorig jaar voerde met psychisch kwetsbare jongeren.


 
Als één van de eerste op de hoogte blijven van de nieuwste updates over ons programma? Houd dan onze nieuwsbrief en online kanalen in de gaten. 

HEDEN, VERLEDEN, TOEKOMST

Boulevard of Broken Dreams, La Fura dels Baus, Sèmola Teatre, Vis à Vis, De Stijle, Want. Maar ook Danspaleis, Operatent en Cantina: ze keren terug in de biografie Theaterfestival Boulevard 1985-2020 – Het onveranderlijke dna. Een stevig boek vol festivalverhalen, anekdotes, herinneringen en ruim tweehonderd foto’s.
De biografie is vanaf vrijdag 11 juni verkrijgbaar bij boekhandel Adr. Heinen (ook online).

Auteur: Eric Alink en vormgever: Karin Jonkers. 248 pagina’s | €17,50
foto: Joep Lennarts
Twitter
Facebook
Website
Instagram
LinkedIn
Copyright © 2021 Theaterfestival Boulevard, All rights reserved.
We sturen u deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld op de website van Theaterfestival Boulevard.

Ons adres is:
Theaterfestival Boulevard
PO Box 1704
Sint Josephstraat 18
's-Hertogenbosch, Noord-Brabant 5211NJ
Netherlands

Add us to your address book


Meld je af voor deze nieuwsbrief