Nederland in actie voor Sulawesi Bekijk hier de online versie
Bedankt
Beste meneer/mevrouw ,
 
Vandaag is het alweer twee weken geleden dat het Indonesische eiland Sulawesi werd getroffen door een aardbeving en tsunami. De gevolgen van deze verschrikkelijke ramp worden langzaam zichtbaar.

Nederland kwam massaal in actie. Mensen zoals u hebben hun hartverwarmende steun betuigd door middel van vele giften, klein en groot. Want iedere gift telt. Dit heeft na afloop van de landelijke actiedag voor Giro555 geleid tot een tussenstand van €11.255.853,22!

Heeft u bijgedragen aan deze fantastische opbrengst? Dan willen we u hiervoor hartelijk danken! Uw steun maakt via UNICEF en de Samenwerkende Hulporganisaties (waar UNICEF deel van uitmaakt) een grote impact in Sulawesi.

Houd de nieuwsbrief in de gaten voor meer updates over Sulawesi en de impact van uw steun.
Tussenstand
Wat doet UNICEF:
Dankzij de samenwerking met de Indonesische regering kan UNICEF ter plekke de getroffen kinderen helpen. We bieden opvang en bescherming en zorgen ervoor dat kinderen met hun ouders herenigd worden. In ‘safe spaces’ kunnen kinderen spelen en vertellen wat ze hebben meegemaakt. UNICEF zorgt samen met andere organisaties voor schooltenten en ‘school-in-a-box’ kits, zodat kinderen weer naar school kunnen. Meer weten? Houd deze pagina in de gaten voor de laatste updates!
Dit doet Unicef  
Sulawesi
Palu, Sulawesi. UNICEF-medewerkers vangen kinderen op in een ‘safe space’. Hier kunnen ze bijkomen van de gebeurtenissen en weer spelen.
Unicef
     
Legal Disclaimer   Contact opnemen
     
Gegevens wijzigen   Afmelden