Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Scheepjesschelling 2021
Beste meneer / mevrouw Do
De Koninklijke Nederlandse Munt presenteert met trots de Officiële Herslag van de Scheepjesschelling! De historische munt wordt herslagen naar het voorbeeld van de Utrechtse Scheepjesschelling uit 1786. De uitgifte is bestelbaar in puur zilver én in puur goud en toont, zoals u misschien al wel kunt raden, een schip op de voorzijde. Bovendien zijn de Scheepjesschellingen ook in Piedforteditie verkrijgbaar. Piedfortmunten zijn dubbel zo dik en dubbel zo bijzonder! Lees snel verder en ontdek alle streng gelimiteerde uitgiften.

Ontdek de Scheepjesschelling
De Scheepjesschelling in puur zilver is verkrijgbaar in 1 ounce én het dubbel zo dikke 2 ounce en wordt geleverd in luxe bewaarverpakking. De herslag in goud heeft de originele afmetingen van de munt uit 1786 en is ook verkrijgbaar in dubbele dikte. Maar dat is nog niet alles! De gouden editie wordt geleverd in zeer exclusieve kristallen munthouder van Royal Leerdam Crystal. Door de bijzondere, golvende vorm komt het schip op de uitgifte tot leven in het kristal. Alle edities worden geleverd inclusief genummerd Certificaat van Echtheid.

De herslagen van de Scheepjesschelling worden officieel gelanceerd in 2021 en zijn vanaf nu al te koop bij de Koninklijke Nederlandse Munt! Wacht echter niet te lang met bestellen. Deze bijzondere uitgifte is internationaal geliefd en streng gelimiteerd verkrijgbaar!
Bekijk alle uitgiften
Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Scheepjesschelling 2021
Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Scheepjesschelling 2021 Zilver 1 Ounce
Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Scheepjesschelling 2021 Zilver 2 Ounce
Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Scheepjesschelling 2021 Goud
Bekijk en bestel: Officiële Herslag: Scheepjesschelling 2021 Goud - Piedfort editie
Privacy  •  Voorwaarden