Als u deze nieuwsbrief niet kunt openen, dan kunt u deze ook online bekijken. online bekijken.
Gemeente Aalsmeer
Nieuwsbrief 01 november 2017

Eerst (verkeers)onderzoek naar ontwikkelingen in Aalsmeer-Oost

Eerst (verkeers)onderzoek naar ontwikkelingen in Aalsmeer-Oost
01-november-2017 | Het college van B en W stelt de gemeenteraad voor om eerst integrale onderzoeken te doen naar de effecten van transformatie in het oostelijk deel van Aalsmeer alvorens verder te gaan met planvorming voor dit deel van Aalsmeer.
Lees verder >

27 november inloopavond voorontwerpbestemmingsplan Oosteinderweg

01-november-2017 | Het college van B en W heeft het voorontwerp bestemmingsplan ‘Oosteinderweg 2018’ vrijgegeven voor inspraak tot en met 14 december 2017. Tot die tijd kan iedereen een inspraakreactie indienen bij de gemeente. Het betreft hier een zogenaamd conserverend bestemmingsplan, wat betekent dat hoofdzakelijk bestaande functies worden vastgelegd.
Lees verder >

Gemeente Aalsmeer en Ondernemend Aalsmeer vieren Dag van de Ondernemer

31-oktober-2017 | ‘Aalsmeerse ondernemers welkom op 17 november’. Op 17-11 is het de Dag van de Ondernemer en dit gaan de Gemeente Aalsmeer en Ondernemend Aalsmeer vieren! We hopen samen met jou. Ben jij ondernemer in de gemeente Aalsmeer dan ben je op 17-11 welkom bij één van de volgende sessies. Wethouder Economische Zaken Ad Verburg: ‘Wij vinden het belangrijk om de ‘Dag van de Ondernemer’ te vieren en de ondernemers de erkenning te geven die ze verdienen, omdat zij een grote bijdrage leveren aan de economie. Maar ze leveren ook een grote bijdrage aan het sociale leven in Aalsmeer. Denk alleen maar aan al de sponsoring van sporten en evenementen.’
Lees verder >

Kom op 4 november naar de Aalsmeerse WOONDAG

18-oktober-2017 | Aalsmeer is een gemeente waar mensen graag wonen en willen blijven wonen. Dat is niet altijd eenvoudig, want de woningmarkt zat jarenlang ‘op slot’. Om inwoners te helpen bij het vinden van een passende woning in Aalsmeer, wordt op zaterdag 4 november van 11.00 – 15.00 uur een WOONDAG georganiseerd in het gemeentehuis.
Lees verder >

Grote opkomst bij de Combifun Circusdag

31-oktober-2017 | Afgelopen vrijdag werd er, net als iedere andere vakantie, weer een Combifun vakantieactiviteit georganiseerd door Cultuurpunt Aalsmeer, De Binding en Team Sportservice Aalsmeer, deze keer in de Proosdijhal in Kudelstaart. En het was een wel heel speciale editie, het draaide namelijk de hele dag om circus.
Lees verder >

Overgebleven Kunstploegkabouters verhuizen naar Zorgcentrum

31-oktober-2017 | Het is nog een verrassing voor de bewoners van de gesloten afdeling van het Zorgcentrum Aelsmeer, maar de niet opgehaalde kabouters uit het zeer geslaagde Kunstploegproject Kunst, Kitsch en Kabouters verhuizen daar einde deze week naar toe. Het zijn er zo’n twintig in getal. Alle ander kabouters zijn bij hun rechtmatige maker teruggekeerd. Het is het slotakkoord van een pracht van een project waarin zo’n 230 deelnemers hebben meegewerkt.
Lees verder >

Verwijderen bomen in Kudelstaart

01-november-2017 | Elk jaar controleren we een derde van ons bomenbestand op ziekte en veiligheid. Uit deze controle komen maatregelen voort, zoals snoeien, rooien en het vervangen van bomen.
Lees verder >
Meer nieuws >

Uitgelicht

Digitaal loket

Digitaal loket
Regel uw zaken zelf via het Digitaal loket. Handig, want voor een aantal zaken hoeft u namelijk niet meer langs te komen.
Lees verder >

Bekendmakingen

Hier vindt u informatie over zaken die uw directe leefomgeving aangaan.
Lees verder >

Parkeren

Hier vindt u alle informatie over parkeren in Aalsmeer.
Lees verder >

Sociaal loket

Woont u in Aalsmeer en heeft u hulp of ondersteuning nodig? Meld u bij het Sociaal loket. Hier werken mensen die speciaal zijn opgeleid om u te begeleiden naar de juiste hulp of zorg.
Lees verder >

Twitter

Volg gemeente Aalsmeer op Twitter
Lees verder >

Facebook

Volg gemeente Aalsmeer op Facebook
Lees verder >
Meer nieuws >

Links

> Bezoek en Contact
> Vacatures
> Evenementenkalender
> Gemeenteraad
Deze nieuwsbrief is een publicatie van de Gemeente Aalsmeer. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen.

Meer nieuws vindt u op de website van de gemeente Aalsmeer: www.aalsmeer.nl/nieuws

U bent als relatie momenteel geabonneerd op deze nieuwsbrief.
Afmelden? Stuur een mail naar nieuwsbrief@aalsmeer.nl.
copyright © 2014 Gemeente Aalsmeer