VNV over herkomstaanduiding, cao, hygiënecode en meer
 
VIS Magazine
 
 
 
Onderzoek Dichtbijvangst sectorbreed van belang
 
Premium
De Stichting Noordzeevis uit Scheveningen startte vorig jaar juni met het driejarige project Dichtbijvangst. Daarbij wordt in samenwerking met Wageningen University & Research en ROC Mondriaan onderzoek gedaan naar een beter verdienmodel voor Noordzeevis. Onderzoeker Geert Hoekstra (WUR) en Paul Einerhand van Noordzeevis uit Scheveningen vertellen over de voortgang.
 
Lees verder
 
 
 
 
 
 
Studenten leren op zee over Noordzeevis
 
Studenten van SVO vakopleiding food gingen woensdag 2 juni de zee op om het vissersvak van dichtbij mee te maken en antwoord te krijgen op vragen als waar komt ons voedsel vandaan en hoe wordt het gevangen? Een filmcrew van Omroep West legde alles vast en maakt van dit materiaal een documentaire, geschikt voor het beroepsonderwijs.
 
Lees verder
 
Herkomstaanduiding, cao, hygiënecode en meer
 
Wat speelt er bij de Vereniging van Nederlandse Visspecialisten (VNV)? In deze bijdrage lees je meer over de laatste stand van zaken met betrekking tot de nieuwe hygiënecode, herkomstaanduiding, de cao-onderhandelingen, het commerciële netwerk en het Project Functiewaarderingen.
 
Lees verder
 
 
 
Toe aan iets nieuws? Kijk op Foodbanen.nu
 
Op zoek naar een functie binnen de foodsector? Bij Foodbanen.nu vind je het meest volledige vacature-overzicht. Kijk voor deze functies en andere banen op de website:
 
Naar Foodbanen.nu
 
De Noordzee
 
In het voorjaar kopte mijn krant dat er in 80 dagen al 3000 containers overboord waren geslagen. Dit was gebeurd in de voorjaarsstormen op de grote oceaan. Hebben we dan helemaal niets geleerd van de ramp boven de Waddeneilanden met MSC Zoe? 
 
Lees verder
 
 
Eerste Zeeuwse hangcultuurmosselen van het seizoen geoogst
 
Mosselkweker Jan Bout oogste in Bruinisse op 1 juni de eerste Zeeuwse hangcultuurmosselen van het nieuwe seizoen. Vanwege het koude voorjaar een week later dan vorig jaar. De Zeeuwse hangmosselkwekers verwachten een goede afzet.
 
Lees verder
 
 
 
 
 
 
Akkoord EU en VK over verdeling visvangst
 
De Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk hebben een akkoord bereikt over de verdeling van de visvangst. Wat het akkoord precies voor de Nederlandse vissers betekent, is nog niet bekend.
 
Lees verder
 
Expositie 'Ongepolijst' toont IJmuidense visserijwereld
 
Op 5 juni startte de expositie 'Ongepolijst' van Ymkje Veenstra in het IJmuider Zee en Havenmuseum. Deze tentoonstelling bestaat uit een serie foto's die de IJmuidense visserijwereld laten zien.
 
Lees verder
 
Op zoek naar een leuk tijdschrift voor jezelf of om cadeau te geven?
 
Snel naar Tijd voor tijdschriften, de webshop van uitgever Virtùmedia: een webshop boordevol tijdschriften met karakter zoals Bergen Magazine, Yoga International, Archeologie Magazine, Pf Fotografie Magazine, Schrijven Magazine en nog veel meer mooie titels. Van een los nummer tot een voordelig abonnement, voor jezelf of als cadeau, bij TijdvoorTijdschriften.nl slaag je altijd!
 
Tijd voor Tijdschriften, de webshop voor tijdschriften met karakter
Meer nieuws
 
 
 
Boeken
The Pie Room
 
Dit kookboek is een ode aan een van de meest iconische Britse gerechten: de pie. In dit boek vind je klassieke, maar ook hartige en zoete pies. Er staan recepten in van de pie dauphinoise, pie gevuld met verschillende curry’s, de echte zalmpie of de klassieke pie met varkensvlees. Natuurlijk ontbreken de zoete taartjes niet: van varianten op de applepie, tot pies met rabarber en vanille.
 
Lees verder
Magazine
Vismagazine 4 - 2021
 
De thema's van dit nummer van Vismagazine zijn Noordzeevis en koeling. Met onder andere:
  • Beperkte kennis over Noordzeevis
  • Meer zoetwatervis en schoner water
  • Bedrijfsleider neemt Zee op Tafel over
  • Essies Verse Vis informeert over herkomst
  • Pas op met gebruik van additieven

Nog geen abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en betaal het eerste jaar slechts € 75,00 ex. btw!
 
Abonneer nu!
 
Abonneren?
 
 
Bekijk het aanbod
Bedrijvengids
 
 
Bekijk het overzicht
 
 
Vismagazine
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
Facebook
Twitter
LinkedIn
Flickr
 
 
Deze e-mail is verzonden naar: newsletter@newslettercollector.com
Je hebt deze e-mail ontvangen omdat je je hebt aangemeld voor deze nieuwsbrief
 
 
 
© 2021 Alea Publishers