Ontvang een Podium cadeaukaart bij je abonnement!

Als de nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven kun je hier klikken om de webversie te bekijken

 

 

Wil je je afmelden voor deze mailing? Een link staat onderaan deze mail.

Dans Magazine Nieuwsbrief - 3 november 2022 Ga naar de Facebookpagina  Ga naar de Instagram feed

Heb jij een passie voor dans? Lees dan Dans Magazine!

Ben jij gepassioneerd danser, dansstudent, dansdocent of gewoon helemaal gek van dans, dan is Dans Magazine hét tijdschrift voor jou!Je leest alles over: choreografie, nieuwste ontwikkelingen, verschillende stijlen en over de voorstellingen die een bezoek meer dan waard zijn.

Waarom alleen over een voorstelling lezen, als je deze voor hetzelfde geld ook kunt bezoeken? Combineer je abonnement met een Podiumcadeaukaart, nu samen voor nog geen twintig euro. en zie de dansers waar je over las, nu van heel dichtbij. 

Neem een abonnement


Lees nu ons Online Magazine over Dansopleidingen

Iedere opleiding heeft echter een eigen gezicht en stem, net als jij.  Welke opleiding sluit het meest aan bij wat jij wil? Waar vind je de beste stages? En hoe word je toegelaten? In dit online magazine vind je alles over een groot aantal hbo-, mbo- en vooropleidingen zodat jij een school kan kiezen die bij jou past. 

Het laatste dansnieuws? Ga dan naar onze website


Ingezonden mededeling

Delft Fringe Festival on Tour!

Delft Fringe Festival is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de belangrijkste theaterfestivals voor jonge makers. Dit jaar bestaat het festival 12,5 jaar, tijd voor een feestje door het hele land! Tot en met 3 december reist het festival langs 11 provincies met een avondvullend programma door dé publieksfavorieten van de afgelopen jaren, waaronder Tappin-it Collective en choreograaf Niek Wagenaar.

Programma & tickets


‘Eeuwig jong’ blijven? Ga op ballet! 3 redenen waarom ballet helpt tegen veroudering

Bij ballet denk je misschien al snel aan jonge dansers die soepel de meest elegante bewegingen uitvoeren. Maar wist je dat ballet juist ook veel voordelen heeft op latere leeftijd? Naast het trainen van kracht en flexibiliteit heeft ballet een aantoonbaar positief effect op de hersenen. The New England Journal of Medicine publiceerde een onderzoek waaruit blijkt dat dans de enige fysieke activiteit is die gelinkt kan worden aan een lager risico op dementie. En zo zijn er meerdere onderzoeken en experts die stellen dat ballet ouderdom tegengaat. We hebben hier de drie belangrijkste voordelen voor je op een rijtje gezet.


 

'Balanchine ballerina' Patricia Neary viert 80e verjaardag met ballet

Donderdag 27 oktober vierde Patricia Neary haar tachtigste verjaardag. De voormalig soliste van het prestigieuze New York City Ballet danste talloze belangrijke rollen uit het omvangrijke repertoire van choreograaf George Balanchine, die daarnaast een groot aantal rollen speciaal voor haar creëerde. Tegenwoordig reist Neary langs balletgezelschappen over de hele wereld om zijn werken in te studeren – zoals zij dat uit de eerste hand van hem heeft meegekregen.


Alle open dagen en audities

Droom jij van een eigen dansschool, dansen bij een gezelschap of een carrière als choreograaf? Kies dan voor een dansopleiding die je kan helpen jouw droom te verwezenlijken. 

 

 

Op Dansmagazine.nl vind je onder andere:

Choreografen en dansers Dansgezelschappen Voorstellingen
Dansopleidingen Dansscholen Abonnement nemen

 

Klik hier om je af te melden voor deze nieuwsbrief

Virtùmedia, 2022. Alle rechten voorbehouden.