Nieuwsbrief van 23-9-21 6:30:10
Online bekijken

... veiligheid, gemak en comfort zorgen

Een lust voor het oog, een genot voor het oor

Ultieme creatieve vrijheid, passend in een duurzaam ontwerp en zeer hoge akoestische prestaties? Dat bieden de Organic wand- en plafondpanelen van Knauf Insulation, die sinds vorig jaar verkrijgbaar zijn in Nederland. Ze zijn in elke kleur te bestellen, maar ook te voorzien van prints of 3D frezingen.

EllenMatic automatische valdorpels

EllenMatic automatische valdorpels voor het weren van tocht, geluid, rook en brand bij binnen- en buitendeuren, veelal toegepast in een vooraf gefreesde groef in de onderzijde van de deur. De valdorpels hebben een U-vormige behuizing met een mechanisch binnenwerk dat bij het sluiten van de deur een flexibele kunststof of siliconen lip of borstel verticaal laat dalen op de onderliggende vloer of dorpel.

Waardo betonnen kanaalplaatvloeren

De Waardo voorgespannen kanaalplaten kunnen als vrijdragende vloer in de woningbouw en utiliteitsbouw worden toegepast, als bijvoorbeeld ongeïsoleerde begane grondvloer, kelderdek, verdiepingsvloer of dakvloer. De kanaalplaten zijn leverbaar in vier standaard hoogtes en een standaardbreedte van 1.200 mm. Er zijn diverse pasplaten leverbaar, waarmee een flexibele plaatindeling mogelijk is.

Verwerkers van natuursteen- en keramiekbedekkingen profiteren van verbeterde middelbed- en zetmortel

Dankzij een nieuwe formulering biedt PCI Carrament® grijs gebruikers nog meer verwerkingscomfort en een grotere tijdsbesparing, terwijl het product dankzij een nieuwe, moderne verpakking tegelijkertijd zorgt voor extra aandacht in de handel en op de bouwplaats.

Snel en stabiel fixeren met TiLoc® en TiLoc-S® RVS voegklem

TiLoc® is al jaren de verbeterde gepatenteerde universele RVS voegklem van Tilmar voor lood en loodvervangers. Het staat garant voor snelle montage en super klemkracht. De voegklem is optimaal klemmend omdat TiLoc® zich aanpast aan de voeghoogte en de ruwheid van elk oppervlak. De klemmetjes hebben een extra griphoek aan de bovenzijde voor een optimale fixatie.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.