Metamorfose, Pasen, Genéve, Aircogas
Geen afbeeldingen?  Webversie
 

Metamorfose showroom

Na jaren gebruik is het tijd voor een opknapbeurt. De showroom krijgt een restyling waaronder een nieuwe vloer, wanddecoratie en verlichting. 

 
 

Tweede paasdag is het klaar. Kom gerust even kijken hoe het geworden is. We zijn geopend van 11.00-16.00. Voor elke gast een aardigheidje.

Speciale paasactie: bij elke aankoop vanaf €4000,- dit paasweekend op vrijdag, zaterdag of 2e paasdag voor 4 personen Efteling tickets! 

1e paasdag zoeken wij eieren met onze families en zijn we gesloten.

 
 
 

het beste van de ANWB

Verkeersquiz

Hoe veilig ben jij op de weg?

Test het met de 8 vragen in de quiz van de ANWB klik hier om de quiz te doen.

 
 
hond in de auto

Hond mee in de auto

Hoe vervoer je je schatje veilig?

De kampioen testte 19 producten, van tuigjes tot kooien en een crashtest met honden-dummy's. Lees alle test resultaten hier

 
 

Tips om file te vermijden

6 tips van ANWB file lezer Rene Passet

Er is niets zo zonde van de tijd als in de file staan. 5 tips en 1 supertip om zo snel mogelijk door de files heen te manouvreren.

Lees alles hier

 
 
 
 
 

Primeurs autosalon Genéve 2018

De 88e editie van de show heeft weer tientallen primeurs. Henk en Anthoniek Voskuilen waren erbij. Wij zetten de tofste  voor u op een rij;

 
 
 
airco gas

Prijs Airco gas verdriedubbeld

Door schaarste is de inkoop van het "oude aircogas" R134A verdriedubbeld. De verwachting is dat dit nog veel meer gaat stijgen vanwege schaarste op de markt. Dit gas zit in de meeste auto's van vóór 2016. Daarom is het slim voor de zomer een afspraak te maken om uw airco na te laten kijken en een service uit te laten voeren. 

Lees het gehele technische artikel over aircogas van AMT magazine over de koudemiddelenprijzen hier

 
 

Plan uw wissel

Het voorjaar komt er weer aan. Tijd om uw wissel in te plannen. Kom op de afgesproken tijd, dan bent u en onze andere gasten binnen een half uur weer op weg.