Klar til nye oplevelser?
Se web-version her
Oplev hostel-magien
Glem alle dine fordomme om hostels; på Next House Copenhagen og Steel House Copenhagen sover du som en drøm i kvalitetssenge, der er Wi-Fi samt eget toilet og bad på alle værelserne. Du kan vælge at bo på fællesværelser eller privatværelser fra kun DKK 125,- pr. nat. for en seng. Se bare her, hvad du bl.a. kan opleve:
Pizzabuffet til DKK 99,-
Hos Next House Copenhagen har Next EATERY bragt den romerske pizzastil, Pizza al Taglio, direkte til København. Det betyder smagfulde, stenovnsbagte og sprøde pizzaer, som kun ægte pizzaiolo’er fra Italien kan lave dem for DKK 99,- (voksne) og DKK 69,- (børn u. 12 år). Du behøver ikke at være gæst for at spise her.
Keep calm and go swim!
Et luksus hostel med swimmingpool?
Yes! Faktisk er Steel House Copenhagen en af de få overnatningsmuligheder i København med helt egen pool. I underetagen finder du vores 40 m2 store swimmingpool, hvor du kan få en forfriskende dukkert.
Find dit indre legebarn frem
Få en efterårsferie fyldt med sjove spille-oplevelser: Dyst i de mange forskellige spil vi har på begge hostels. Spil høvdingebold eller afprøv dine fodbold-skills på Next House Copenhagen og shuffeboard eller billard på Steel House Copenhagen.
Arp-Hansen Hotel Group
Følg os her:
Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev kan du afmelde her.
© Copyright 2020 Arp-Hansen Hotel Group