Een goed gesprek met illusionist Hans Klok, winactie De Bezette Stad en de leukste kerstmarkt van NL
Zin Magazine 13

Zin Magazine 13

Zelf Chinees maken, een kijkje achter de schermen bij NO&B en Francine Oomen.
Zin
3 vragen aan
Illusionist Hans Klok

Zijn leven was vol glitter en glamour, drank en drugs. Maar ook eentje van eenvoud en reizen met zijn internationale circusvrienden. Dat laatste vindt illusionist Hans Klok (1969) eigenlijk wel lekker nu hij de 50 is gepasseerd. “Een carrière onderhouden is makkelijker dan een relatie.”

Zin
Zo zet jij je ego opzij
5x jezelf beter leren kennen

Zelfkennis is goed voor persoonlijke groei, welzijn en succes. Door jezelf beter te begrijpen, kun je bewuster keuzes maken, gezonde relaties opbouwen en eenvoudiger met problemen omgaan. We delen 5 tips die je helpen je ego in te ruilen voor zelfkennis. Een verrijking! 

Zin
AVL Foundation
Denk jij na over jouw nalatenschap?

De onderzoekers in het Antoni van Leeuwenhoek werken elke dag hard aan een oplossing voor kanker. Wil je net als Remie en Yvonne je steentje bijdragen? Denk eens na over een nalatenschap aan de AVL Foundation en maak daarmee een blijvend verschil. 

Zin
Even verpletterend als hoopgevend
De bezette stad

Voor zijn documentaire De bezette stad filmde regisseur Steve McQueen drie jaar lang plekken die tijdens de Tweede Wereldoorlog een rol van betekenis speelden in de levens van Joodse Amsterdammers. Tegelijkertijd reflecteert de filmmaker op het heden: 'We blijven dezelfde fouten maken'.

Zin
Betoverende roman
Over onvoorwaardelijke vriendschap

Ze heeft haar hele leven al twee fascinaties: wolven en de Tweede Wereldoorlog. In Het meisje met de halve ster van Judith Visser komen die twee dan eindelijk samen. ‘Ik vond dat ik mijn oorlogsroman alleen mocht schrijven als ik echt iets origineels zou toevoegen.’

Zin
Doe mee
Plus Adventskalender!

Tot en met 24 december ontdek je in de Adventskalender op PlusOnline elke dag tips, verrassingen én prijzen. Bekijk direct welke verrassing, die je kerstherinneringen voor altijd vastlegt, achter het volgende luikje zit. Mis het niet! 

Zin
Have a royal Christmas
Genieten op de Haagse Kerstmarkt

Te midden van het Haagse Binnenhof, Paleis Noordeinde, musea en de sfeervolle winkelstraten het Hofkwartier en het Noordeinde, start morgen de gezellige Royal Christmas Fair.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2023 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden