Eigenwijs op reis in 2012?

7 years ago


Text only:

Waarheen gaat jouw reis in 2012? Lees hier reistips ter inspiratie.
Hier vind je de online versie.
Om Riksja Reisnieuws in je inbox te ontvangen raden we aan om
reisnieuws@riksjatravel.nl toe te voegen aan je adresboek of safelist.
Eigenwijs op reis in 2012?

In deze laatste maand van het jaar beginnen veel reizigers al te fantaseren over de reisbestemming voor 2012. Wij hebben de afgelopen tijd veld- en voetwerk verricht om weer leuke en originele plekjes te ontdekken, zodat jij alleen nog hoeft te kiezen waar je heen wilt. Fijne feestdagen en veel reisinspiratie toegewenst.


Nieuw: hop in de Caribbean
In het Caribisch gebied vonden wij verrassend veel afwisseling. Naast strand, zee en palmen, ontdekten we ook vulkanische bergtoppen, ruige piratenkliffen en watervallen in tropische jungle. Om dit echt te kunnen ervaren, zit er volgens ons maar één ding op: eilandhoppen. Zeil langs exotische koraaleilanden en slaap aan boord, of bezoek 'Nederland in de tropen'. Kies zelf de ingrediënten voor je eigen Caribbean cocktail.
 
In het nieuwe jaar naar de Caribbean? Klik hier voor onze Caribbean reizen.
 
Tussen gletsjers en geisers
Op nog geen drie uur vliegen vind je een wereld vol natuurgeweld en stoere vikingmannen. Met onze nieuwe IJsland reizen verken je van mei tot september per huurauto lavavelden, watervallen en zwavelbronnen. Doorkruis rivieren en slaap op een IJslandse boerderij. Een wandeling over krakende ijsschotsen en een spectaculaire walvistocht zijn van tevoren al voor je geregeld. Zo beleef je dit ruige stukje Europa van heel dichtbij.
 
Stel je eigen reis samen met de reisspecialist van IJsland online.
 
Expeditie jungle walk op Borneo
In het diepe oosten van Maleisisch Borneo vonden we dé ongerepte jungle-ervaring. In Tabin National Park verken je per jeep en gids het bladerwoud. In een kleine groep speur je naar olifanten en orang oetans. Baan je een weg door het groen en klim naar een moddervulkaan. 's Avonds val je in een verrassend comfortabele jungle chalet in slaap bij de geluiden van het woud. Avontuur op z'n best.
 
Nieuwsgierig naar de jungle? Bouw je eigen reis met Maleisië online.
 
Product manager Ineke op reis
"Tijdens mijn inspectiereis door Peru en Bolivia stelde ik met onze agent in La Paz een excursie samen waarbij je met een gids de stad verkent. Hij neemt je mee naar plekken waar je zelf niet snel komt: ontbijt op de lokale markt, zie een beroemde panfluitmaker aan 't werk en laat je toekomst met cocabladeren voorspellen op de heksenmarkt. Zo beleef je La Paz, buiten de toeristische souvenirmarkt waar je anders terecht zou komen."
Verken La Paz met onze Bolivia bouwstenen op Peru online.
 
Tr@velnotes: Anita en Hans in China
"Om 9 uur werden we verwacht voor onze fietstocht door de karstbergen. Onze gids Mo-I bleek een 'splaakwatelval' en niet altijd even goed te volgen... maar in het algemeen wel. Met haar zijn we door het landschap gaan fietsen. Ze vertelde ons veel onderweg, wetenswaardigheden over het boerenleven, waar ze zelf vandaan kwam. We fietsten naar een opstapplaats aan de Yulong rivier, waar we op een bamboevlot hebben gevaren."
 
Lees meer over deze China reis op de reislog van Anita en Hans.
 
Om alvast in de stemming te komen
In januari presenteren reisorganisaties zichzelf en hun bestemmingen weer op verschillende reisbeurzen. Wij vinden het leuk om je te ontmoeten op: 
* zaterdag 7 of zondag 8 januari op de nieuwe Vakantiebeurs voor bijzondere reizen in de Beurs van Berlage in Amsterdam (stand 63)
*  woensdag 11 t/m zondag 15 januari op de Vakantiebeurs in de Jaarbeurs in Utrecht (hal 1, stand F114).
 
Waar gaat jouw Riksja reis naartoe?
Kijk eens op één van onze websites:
Azië:
 
Thailand, Laos, Cambodja, Vietnam, Maleisië, Indonesië, Bali, China, Tibet, India, Nepal,
Bhutan, Sri Lanka
 
 
Afrika:
 
Marokko, Egypte, JordaniëZuid-Afrika, Namibië & Botswana, Kenia, Tanzania & Oeganda
 
 
Noord-Amerika:
Amerika, Canada
 
 
Latijns-Amerika:
Cuba, Mexico, Belize, Costa Rica, Peru & Bolivia, Brazilië, Argentinië & Chili, Ecuador, Suriname, Caribbean
 
 
Oceanië:
Australië, Nieuw-Zeeland
 
 
Europa:
Lapland, Griekenland, Spanje, PortugalItalië, IJsland
Of ver op reis met je kinderen: RiksjaKids.nl

Doordat we al eerder contact met je hebben gehad, staat je e-mailadres in onze mailinglijst. Riksja Reisnieuws verschijnt enkele keren per jaar. Gebruik het linkje 'Afmelden' hieronder als je deze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen en kies voor 'E-mailadres wijzigen' als je Riksja Reisnieuws op een ander e-mailadres wilt ontvangen.
Over Riksja | Vacatures | Privacy statement | Afmelden | E-mailadres wijzigen  | Stuur doorCanadakids.nl

Categories: Others | Miscellaneous
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019