Hier vier je écht vakantie Paradijselijke stranden, wuivende palmbomen en een ongedwongen sfeer: eilanden zijn de ultieme vakantiebestemming.
Hier vier je écht vakantie
Online versie
Eilanden om verliefd op te worden
KLM
Op een eiland vier je �cht vakantie
Paradijselijke stranden, wuivende palmbomen en een ongedwongen sfeer: eilanden zijn de ultieme vakantiebestemming. Het ene moment nip je op het strand aan een tropische cocktail, het andere moment sta je op een surfboard. Welk eiland is jouw favoriet? Boek nu extra voordelig een eilandvakantie!
Curacao
Romantisch en relaxed
Met parelwitte stranden en een azuurblauwe zee is Curaçao ideaal voor een heerlijke vakantie. Dineer bij de ondergaande zon, zwem met dolfijnen en geniet van de gastvrijheid. Het is moeilijk om niet verliefd te worden op dit kleurrijke eiland.
Bonaire
Een windsurfmekka
Op zoek naar een ontspannen maar ook actieve vakantie? Bonaire heeft het allemaal: indrukwekkende natuur, goede surflocaties en een prachtige onderwaterwereld. En op de mooie stranden kun je zomaar zeeschildpadden spotten.
Mauritius
Luxe en avontuur
Ruige bergen en idyllische bountystranden bepalen het landschap van Mauritius. Je komt hier voor luxe én avontuur. Bekijk de Tamarind-watervallen en geniet van heerlijk eten. Eenmaal op Mauritius wil je nooit meer weg.
Zanzibar
Arabische flair
Zin in een exotische vakantie? Laat je verleiden door de Arabische flair van Zanzibar. Verken de wirwar aan straatjes in Stone Town en ontdek de kleurrijke koraalriffen en paradijselijke stranden. Zanzibar blijft je betoveren.
Andere populaire bestemmingen
Boeken: t/m 30 mei 2018. Reizen: klik op de prijs om te zien wanneer er kan worden gereisd voor dit tarief. Gelimiteerd aantal stoelen beschikbaar. Vanaf-prijzen op retourbasis, excl. €10 boekingskosten (excl. eventuele creditcardtoeslag).
Vluchten worden uitgevoerd door:
Afmelden Profiel bewerken klm.nl
Je bent aangemeld voor de KLM e-nieuwsbrief op het e-mailadres newsletter@newslettercollector.com. Indien je niet langer de promotionele e-mails van KLM en iFly Magazine wilt ontvangen, klik dan op de volgende link en vul het afmeldformulier in: meld je hier af.

KLM hecht veel waarde aan de bescherming van je privacy. We delen jouw gegevens niet met derden zonder jouw toestemming. Lees voor meer informatie KLM's privacyreglement.

©2018 KLM Royal Dutch Airlines staat geregistreerd in Amstelveen, Nederland - Handelsregister Amsterdam nr. 33014286.