5-25% korting op postzegels

Beste verzamelaar,

PostBeeld kan terugkijken op een mooi jaar. Er is met succes een maandelijkse veiling gelanceerd, we hebben vele mooie collecties mogen inkopen en mede dankzij u een goede omzet gerealiseerd. Daarom sluiten wij dit jaar, inmiddels traditioneel, af met knallende actie. 

Onze eindejaarsactie loopt vanaf nu tot en met maandag 2 januari. Gedurende deze actieperiode ontvangt u 5-25% korting op meer dan 190.000 items. Deze kortingspercentages kunnen dagelijks variëren, dus houd de website in de gaten! Natuurlijk geldt hier bovenop nog de gebruikelijke kwantumkorting.
 

BEKIJK DE KORTINGEN
Naast de grote kortingsactie is er op dit moment een extra grote veiling die eindigt op zondag 1 januari. Klik hier om de kavels te bekijken en om te kunnen bieden op unieke items die u niet kunt vinden in onze webshop.

 
Wij wensen u alvast een goede jaarwisseling en een gezond 2023!
Het PostBeeld Team
BEZOEK POSTBEELD.NL

PostBeeld is internet's grootste online webshop in postzegels

PostBeeld heeft altijd veel in voorraad. Meer dan 190.000 verschillende series, vaak nog in verschillende condities. Het allersterkste punt van PostBeeld is echter de roulatie. Vrijwel elke dag voegen wij honderden tot duizenden series of zegels toe aan onze voorraad, zodat u bij vrijwel elk bezoek nieuwe aanbiedingen van uw verzamelgebied tegenkomt.
Mijn account| Contact
Copyright © 2022 PostBeeld, All rights reserved.
U ontvangt deze e-mail omdat u zich op onze website heeft aangemeld voor onze nieuwsbrieven

Our mailing address is:
PostBeeld
Kloosterstraat 21
Haarlem, Noord Holland 2021VJ
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.