ELF Voetbal nieuwsbrief van 06-12-2019
Eindejaarsnummer ELF Voetbal met leider Tadic, familieman Stengs, duo's Aitor & Gonzalo en Boëtius & St. Juste en meer!

Het speciale eindejaarsnummer van ELF Voetbal is uit. In de nieuwe editie spreekt Dusan Tadic over leiderschap, praten familieleden en vrienden over Calvin Stengs, brachten we een bezoek aan Aitor Cantalapiedra en Gonzalo García, aan het Mainz-duo Jean-Paul Boëtius en Jeremiah St. Juste, blikt Flemming Povlsen terug op zijn tijd bij PSV en is het opvallende levensverhaal van Feyenoorder Luis Sinisterra te lezen.


Lees verder
Terugblik op 2019: de Nederlandse tops en flops in de Premier League

Het is alweer december, dus kunnen we alvast terugblikken op het bewogen voetbaljaar 2019. Verschillende Nederlanders beleefden een onvergetelijk seizoen in het buitenland. De volgende landgenoten kunnen terugblikken op een fantastische of juist mislukte jaargang in de Premier League. 

Lees verder
Word jij de PANNA! eSporter?

PANNA! Magazine, het broertje van ELF Voetbal, is op zoek naar een eigen PANNA! eSporter. Een gamer die het gaat opnemen tegen de eSporters uit de eDivisie!

Lees verder
Kan Willem II tegen Ajax opnieuw voor een stunt zorgen?

De winterstop komt steeds dichterbij en dus kunnen we al een aantal voorzichtige conclusies trekken. Ajax lijkt namelijk een voorschot op de titel te kunnen, maar dan moeten de lastige duels met Willem II en AZ wel gewonnen worden. De Amsterdammers nemen het vrijdag op tegen de Tricolores. Daar werd deze eeuw al meermaals van verloren.

Lees verder
Dit zijn de wedstrijden die je een fantastisch weekeinde bezorgen

Het is donderdagavond en dat betekent dat er weer een gloednieuw voetbal-weekend voor de deur staat. Zoals altijd staat er weer een groot aantal interessante wedstrijden op het programma. ELF Voetbal zet de leukste duels voor je op een rijtje.  

Lees verder
De wisselvallige eerste seizoenshelft van Frankfurt-spits Bas Dost

Bas Dost komt dit kalenderjaar niet meer in actie namens Eintracht Frankfurt. De spits heeft al langere tijd last van een liesblessure en moet rust pakken van zijn werkgever. De Duitse club nam hem afgelopen zomer over van Sporting CP, maar Dost zal nog niet tevreden zijn over zijn prestaties in de Bundesliga.

Lees verder
Hoe Willem II in 2016 voor een verrassing zorgde op bezoek bij Ajax

Willem II brengt vrijdagavond een bezoekje aan koploper Ajax. Een wedstrijd van de Tilburgers in de Johan Cruijff ArenA is doorgaans geen garantie voor een Brabants succesje. In 2016 zorgden de gasten echter voor een verrassing door in Amsterdam met 1-2 te winnen.

Lees verder
Zo verliepen de vier avonturen van Bert van Marwijk als bondscoach

Bert van Marwijk is niet langer bondscoach van de Verenigde Arabische Emiraten. De Nederlandse oefenmeester werd deze week aan de kant gezet in het Midden-Oosten en kan op zoek naar een nieuwe uitdaging. Zijn periode in het Sjeik Zayid Stadion werd uiteindelijk allesbehalve een succes.

Lees verder
Three in a row voor Vincent Janssen: terug naar het gevoel van 2017

Voor het eerst in twee jaar heeft Vincent Janssen het gevoel van drie wedstrijden op rij scoren te pakken. Een reeks die hem eindelijk het vertrouwen kan geven dat nodig is om zijn sportieve opmars in te zetten.

Lees verder
Liverpool FC - Wolverhampton Wanderers28-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Newcastle United - Everton FC28-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Watford FC - Aston Villa28-12-2019
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen
 
Manchester City - Sheffield United28-12-2019
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Southampton FC - Crystal Palace28-12-2019
VoetbalreizenXL
Equipo Voetbalreizen